promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már nem ismernéd fel? Így néz ki közel az 50-hez az Így jártam anyátokkal-sorozat sztárja
Borítókép:  Profimedia/©CBS/Courtesy Everett Collection
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most Ted Mosby.

Szinte hihetetlen, de már több mint 8 éve véget ért a világ egyik legjobb sorozata, amely tuti, hogy ott van mindenki listáján, ha a világ legjobb 10 szériájáról van szó. Talán a Jóbarátok után ez ugrik be sokaknak Magyarországon is. Igen, az Így jártam anyátokkal című szériáról van szó, amely egy elképesztően hosszú sorozat volt, 2005 és 2014 között futott eredetileg a tévében az Amerikai Egyesült Államokban.

A sztori igazán egyszerűnek tűnik, de persze nagyon sok fordulat van benne, így aki még nem látta, annak sem lövünk el semmi szpojlert azzal, ha eláruljuk, hogy igazából Ted Mosby meséli el gyermekeinek azt a történetet, hogyan ismerkedtek meg egymással édesanyjukkal.

A sztori persze lehetne rövidebb is, de akkor nem készült volna el belőle a világ egyik legjobb szériája.

A sorozat sztárjai közül nagyon sokan futottak be elképesztő karriereket, vagy már a széria előtt is nagyon híresek voltak, ilyen többek között az Amerikai pitéből ismert Alyson Hannigan. 

Ted Mosbyt Josh Radnor játszotta, akinek ezt a sorozatot megelőzően elsősorban kisebb szerepek jutottak híresebb filmekben, többek között szerepelt a Mármegint egy dilis amcsi film című alkotásban is, de nagyobb sorozatokban is felbukkant, többek között a Vészhelyzetben is láthattuk őt egy-egy epizódban.

A színész nemcsak filmszerepeiről ismert, hiszen rendszeresen koncertezik is saját bandájával. A hétköznapokban nem úgy néz ki, mint Ted Mosby, így lehet, hogy nem is ismernétek fel.

[[cik2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás