promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a Becstelen brigantyk vadítóan szőke, bosszúálló csúcsbombázója, akiért magyarok százezerei rajongtak
Borítókép:  (C)The Weinstein Company movie/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű Mélanie Laurent 39 éves lett.​

Ki ne emlékezne a világ egyik legjobb, alternatív történelmi elemekkel is átszőtt filmművészeti csúcsteljesítményére, a fenomenális Quentin Tarantino rendezésében elkészült Becstelen brigantykra, amelyben Brad Pitt úgy hozza az amerikai csúcskatona karakterét, mint még előtte senki. A film már 13 éves, és ez valószínűleg tényleg hihetetlen, hiszen olyan, mintha most mutatták volna be.

A filmet persze a történet és a rendezés mellett a karakterek is naggyá teszik, Hans Landa ezredes, a zseni hóhér figurájában például elképesztő összhangban ér össze a gyilkos hóhér és a művelt európai karaktere. És bizony sokszor ez a műveltség jelenti azt, hogy rájön a dolgok nyitjára, nem véletlen, hogy ő az egyik legveszélyesebb náci a megszállt francia vidéken.

És emlékeztek a bosszúszomjas Shosanna Dreyfus alakjára, akit Mélanie Laurent vitt színre?

A francia színésznő azóta már nagyon sok sikerfilmen van túl, de korai filmes karrierje elején ez volt az film, ahol megmutathatta bámulatos színészi képességeit. A remek alakítás pedig belépő volt Hollywoodba, belépő volt a nagyobb filmekhez is.

Mélanie Laurent amúgy modellként kezdte, de már nagyon korán közel került a filmekhez, az Asterix és Obelix forgatásán például egyeneseen Gérard Depardieu karolta fel, később pedig filmszerepet is ajánlott neki egy francia alkotásban, amely a Híd két partján névre hallgat.

Így néz ki most a bájos színésznő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás