promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jason Statham vaditó testű felesége fekete bugyiban, a szőke csúcsbombázó kitárulkozott a kamerák előtt
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő fotók a gyönyörű Rosie Huntington-Whiteleyről.

A Feláldozhatók és a Szállító-filmek sztárja, Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley elképesztően menő páros az álomgyárban, szerelmük pedig már közel másfél évtizede tart. Rosiet amúgy Magyarországon elsősorban nem modellkarrierje után ismerhetik a nézők, hanem a Transformers 3-ban nyújtott alakítása után. A két sztár között pedig elég nagy korkülönbség van, 20 évvel fiatalabb felesége Jasontól.

Rosie amúgy még a nyolcavanas évek végén, pontosan 1987-ben született Angliába, Plymouth-ban egy fitnesz-oktatónő és egy földmérő gyermekeként. A családról nagyon sok cikk született az elmúlt évtizedekben, ugyanis meglehetősen híresek hazájukban. Rosie ükapja igazi híresség volt a helyi politikában, egy 19. századi nemes, Sir Herbert Huntington-Whiteley-nek hívták, akiről rengeteg újságcikk született a tettei után.

A páros amúgy nem sokkal a híres Transformers-filmek harmadik etapjának kijövetele után jöt össze, majd pár évvel utána össze is házasodtak. Rosie persze továbbra is modellkedik, de színészi pályafutását sem felejtette el, meglehetősen sok filmben láthatjuk őt, ha rákeresünk az ilyen filmekre. Magyarországon szinte biztos, hogy a Transformers az, amivel beégett az emberek retinájába.

Az Instagram-oldala pedig tele van most is szexi fotókkal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás