promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tilla nem bírta tovább, nyilvánosságra hozta az igazságot a TV2 híres műsoráról
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tilla kitálalt a népszerű műsorról.

Idén 10 éve már, hogy a TV2-n elindult a Sztárban sztár 1. évada, ami azóta további hetet élt meg. Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója még tavaly év végén árulta el, hogy 2023-ban a 9. évaddal tér vissza a népszerű, közönségkedvenc műsor, amiben megújul a zsűri.

Lékai-Kiss Ramónához, Kökény Attilához, és Papp Szabihoz ezúttal további két zsűritag érkezik, mégpedig a 2022-es év egyik legnagyobb figyelemnek örvendő sztárpárja, Tóth Andi és Marics Peti; így tehát velük együtt 5 főre bővül a Sztárban sztár zsűrije.

Mind ez idáig titok volt, hogy mikor is indul el az új évad, de számítani lehetett rá, hogy valamikor az év első részében tűzik műsorra. Most azonban lehullt a lepel, ugyanis a műsor házigazdája, Till Attila és Papp Szabi a közösségi oldalukon árulták el, hogy mikor lesz a Sztárban sztár első adása.

A műsor 9. szezonja február 19-én, vasárnap, vagyis egy hónap múlva fog indulni.

Valószínűleg ezt még nem szabadott volna elmondaniuk, ugyanis mostanra egyikük oldalán sem lehet megtalálni a posztot, úgy látszik Tillának és Szabinak idő előtt járt el a szájuk. Hogy mikor lesz a TV2 hivatalos bejelentése, azt nem tudni, viszont tekintve, hogy ezáltal kiszivárgott az információ, talán nem sokáig húzzák már.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás