promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egykor fél Magyarország szerelmes volt belé, így néz ki most a High School Musical szőke csúcsbombázója
Borítókép:  Profimedia/©Disney Channel/Courtesy Everett Collection
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emlékeztek még a csodaszép Sharpay-re?

A Szerelmes hangjegyek, azaz a High School Musical a 2000-es évek elejének egyik legkedveltebb, fiataloknak szóló filmje volt a Disney-től. A musicalfilmből végül három rész is készült, Zac Efronnak pedig belépőt jelentett a nagyobb filmek világába. A film természetesen azóta is nagyon népszerű, és a tévécsatornák is többször adják Magyarországon is. A filmből azonban manapság nagyon kevesen vannak olyan szereplők, akiket itthon is láthatunk népszerű filmekben. A film romantikus páros főszereplője volt még Vanessa Hudgens, aki az elmúlt években újra feltűnt a Netflix egyes, ünnepi időszakokra gyártott romantikus vígjátékaiban.

De mi lett vajon Sharpay Evans-szel?

A film forgatókönyve mindegyik részben arra volt kihegyezve, hogy az Ashley Tisdale szereplésével színre vitt karakter Sharpay Troy, azaz Zay Efron barátnője szeretne lenni, de valahogy sosem sikerül neki. Ashley Tisdale amúgy a Disney-en kezdte karrierjét még a kilencvenes évek vége felé, amikor megkapta Maddie Fitzpatrick szerepét a Zack és Cody élete című alkotásban. 

A High School Musicalben nyújtott alakításárt amúgy több díjat is bezsebelt.

De már korábban is színészkedett, már háromévesen is felbukkant egy-egy színdarabban. Később pedig az énekesi karrierrel is próbálkozott, több albuma is megjelent az évek alatt, sőt, több európai országban is a cd-je bekerült a legjobban hallgatott lemezek listájára. Kevesen tudják róla, de például ő a hangja Candace-nek is a Phineas és Ferb című népszerű szériában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás