promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna komoly sérülést szenvedett, az egész ország láthatja a tévében a balesetét
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramónának balesete volt a legújabb sorozata forgatásán.

Örülhetnek Lékai-Kiss Ramóna rajongói, ugyanis a népszerű műsorvezető ismét színészkedik, ráadásul ismét egy napi sorozatban. Január 23-án érkezik a TV2-re a Hazatalálsz című új sorozat, amiben a színésznő mellett még Törőcsik Franciska, Hajmási Dávid, Jaskó Bálint, illetve Nagy-Kálózy Eszter, Esztergályos Cecília, Csapó Virág, Ábel Anita, Tóth Andi, Jordán Tamás, Pindroch Csaba, Kamarás Iván és Kárász Zénó is feltűnnek.

A Hazatalálsz egy izgalmasnak, drámainak és szórakoztatónak ígérkező sorozat, ami könnyen lehet, hogy a nézők új kedvence lesz, főleg úgy, hogy a Barátok közt már véget ért, és azt az űrt sokak számára azóta se töltötte ki semmi. Lékai-Kiss Ramóna is izgatott már, hogy a közönség végre megismerhesse őt Trixiként, aki a híresség elmondása szerint leginkább a széria krimi vonalát fogja erősíteni.

Lékai-Kiss Ramóna elárulta, hogy megsérült a Hazatalálsz forgatásán, ugyanis éppen egy olyan jelenetet vettek fel, ahol magassarkúban menekül egy nádasban, és annyira beleélte magát a szerepbe, hogy sikerült elcsúsznia, és sajnos pont ráesett teljes testsúllyal a kisujjára, ami emiatt eltört – de ő még így is tovább folytatta a munkát, ráadásul a sorozatban is látható lesz a balesete, ugyanis azt a jelenetet használták fel.

Úgy tűnik, hogy Lékai-Kiss Ramóna tényleg mindent beleadott, hogy a lehető leghitelesebben formálja meg Trixi karakterét, szóval már emiatt is érdemes lesz adniuk a nézőknek egy esélyt a Hazatalálsz című sorozatnak, ami január 23-tól lesz látható a TV2-n – így fog kinézni benne a színésznő, aki szerencsére már jól van:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás