promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Úgy bevág Lékai-Kiss Ramóna nadrágja, hogy szinte mindenét látni lehet
Borítókép:  RTL Klub (via nlc.hu)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramóna legújabb képét már-már intimnek lehet nevezni.

Manapság Lékai-Kiss Ramóna a magyar televíziózás egyik legfoglalkoztatottabb személyisége. Annyi műsorban bizonyított már műsorvezetőként, hogy szinte el is felejtjük, hogy annak idején a Barátok közt című legendás sorozatban ismertük meg őt. Ez persze már a múlté, hiszen jelenleg is rengeteg izgalmas projektben van benne a híresség – akit nemcsak a tehetsége, hanem a szépsége miatt is sokan imádnak.

Lékai-Kiss Ramóna időnként egész pikáns fotókkal lepi meg a közösségi oldalán a követőit, ezek a felvételek pedig szinte kivétel nélkül hatalmas sikert aratnak, hiszen minél többet mutat magából a műsorvezető, annál több embert tesz boldoggá, legalábbis a kommentek szerint. Most is egy elég bevállalós szettben pózolt a híresség – sőt, most talán túlzottan is bevállalós kedvében volt.

Nagy örömmel és büszkeséggel tudatta Lékai-Kiss Ramóna a követőivel, hogy 2023-ban a BioTechUSA nagykövete lett. A nagy bejelentéshez természetesen pár figyelemfelkeltő kép is járt, így egy feszülős szettben mutatta meg a hibátlan alakját a sztár – de a nadrágja annyira bevág, hogy szinte mindenét látni lehet, nem igazán kell megerőltetnünk a fantáziánkat.

Természetesen csak úgy özönlöttek Lékai-Kiss Ramóna posztjához a dicsérő kommentek, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen valóban bombasztikusan fest a bizonyos szempontból már-már intimnek nevezhető felvételeken a csinos műsorvezető, aki két oldalról is megmutatta a fantasztikus testét – itt lehet megtekinteni a róla készült fotókat, amik pillanatok alatt felforrósítják a hangulatot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás