promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna olyan kivágott estélyit vett fel, hogy igazi kihívás nem a formás melleit nézni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramóna Holdampf Lindának köszönheti a szuperdögös kinézetét.

Lékai-Kiss Ramóna nemcsak tehetséges műsorvezető, hanem gyönyörű is, így nem meglepő, hogy ilyen sok rajongója van. Nemrég a Dancing with the Starsban is elkápráztatta a közönséget a fantasztikus ruhakölteményekben, a minap pedig azzal került a figyelem középpontjába, hogy elárulta egy podcastben a nagyérdeműnek, hogy annak idején valójában miért hagyta ott a legendás Barátok köztöt, amiben hosszú évekig Szentmihályi Zsófi karakterét alakította:

Aki tagja Lékai-Kiss Ramóna több, mint 410 ezres Instagramos követőtáborának, az pontosan tudja, hogy a híresség nemcsak reklámokkal szórja tele a közösségi oldalát, hanem néha a műsorairól, illetve a családjáról is posztol, de természetesen időnként a csábító tartalmak is megjelennek nála. Most a hódolói legnagyobb örömére az utóbbiról van szó, ráadásul a műsorvezető tűzforró fotókkal jelentkezett.

Lékai-Kiss Ramóna megmutatta a követőinek, hogy milyen szép estélyiben volt egy eseményen, de a legtöbben jó eséllyel a csodás ruhaköltemény helyett inkább a sztár gigadekoltázsán legeltették a szemüket, hiszen nagyon bevállalós volt a ruha, így meglepőden sokat láthattunk a TV2 műsorvezetőjének felsőtestéből.

Lékai-Kiss Ramóna mókázott egy kicsit a képeken, de természetesen akárhogy vigyorgott, akkor is bombasztikusan nézett ki, de ez nem meglepő, hiszen valóban ő az ország egyik leggyönyörűbb televíziós személyisége. A híresség a posztjában megköszönte Holdampf Lindának, hogy egész évben gondoskodott a ruhakölteményeiről, így valószínűleg ez a dögös estélyi is az ő ízlését dicséri:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás