promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna 4 év után végre elárulta az igazságot: valójában ezért hagyta ott a Barátok köztöt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramóna tiszta vizet öntött a pohárba, őszintén elmondta az indokait.

Manapság a magyar televíziózás egyik megkerülhetetlen alakjának számít Lékai-Kiss Ramóna, aki egyebek között a Dancing with the Stars című táncos vetélkedő műsorvezetőjeként is maradandót alkotott az utóbbi hetekben. A legtöbben persze a Barátok közt című sorozatnak köszönhetően ismerték meg őt, hiszen 2002-től egészen 2018-ig alakította a legendás szériában Szentmihályi Zsófi karakterét.

A Barátok közt a rajongók legnagyobb bánatára tavaly nyáron véget ért, így Lékai-Kiss Ramóna nem olyan sokkal a finálé előtt hagyta ott a sorozatot. Most a híresség a SorozatWiki Podcast legújabb epizódjában őszintén beszélt arról, hogy 16 év után annak idején miért is döntött úgy, hogy ideje búcsút mondania Szentmihályi Zsófinak, illetve a széria hűséges nézőinek, akiket nagyon meglepett 4 esztendővel ezelőtt.

Lékai-Kiss Ramóna elárulta, hogy úgy érezte, a karaktere már szinte minden lehetséges dolgot átélt a Barátok köztben, ezért nincs hova fejlődnie. Emiatt végül arra a nehéz döntésre jutott, hogy eljött az ideje a változásnak, ezért kilépett a sorozatból, egyenesen az ismeretlenbe, mit sem sejtve arról, hogy valaha még visszatérhet-e a televíziók képernyőjére.

Mindössze pár nappal később viszont elképesztő lehetőségeket kapott az RTL Klubtól, hiszen a színészkedés után kipróbálhatta magát műsorvezetőként is: megkapta az X-Faktort, illetve a Reggelihez is csatlakozott, a többi pedig már mondhatni történelem – és ugyan már más csatornánál van Lékai-Kiss Ramóna, a sikerek továbbra sem kerülik el őt, és továbbra is rendkívül foglalkoztatott televíziós személyiségnek számít.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás