promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna egy méregdrága csúcsjárgánnyal szeli az utakat, így néz ki a többmilliós autó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramóna kocsija olyan halk, hogy nem is lehet hallani a járó motorját.

Az ország egyik legfoglalkoztatottabb műsorvezetője Lékai-Kiss Ramóna, akit jelenleg is több műsorban láthatunk a tévében. A legendás Barátok közt című sorozat egykori színésznője az utóbbi pár évben hatalmas sztár lett, ráadásul még az Instagramon is több, mint 408 ezren követik, szóval már influenszerként is kiemelt szereplője a magyar médiának – hamarosan pedig elköltözik a jelenlegi otthonából:

Aki követi Lékai-Kiss Ramónát a közösségi oldalán, az biztos, hogy már egy ideje tisztában van azzal, hogy a híresség az ismert autómárka, a Hyundai márkanagykövete, így nem meglepő, hogy körülbelül 2021 márciusa óta egy gyönyörű, piros, jelenleg nagyjából 15,6-19 milliós, hybrid Hyundai Tucsonnal szeli az utakat – és úgy tűnik, hogy nagyon elégedett a járművel, hiszen a minap is dicsérő posztot osztott meg róla.

„A kisautóm ugyanolyan színes egyéniség, mint Én. Emellett pedig nagyon okos is, hiszen vezetést segítő rendszerének köszönhetően, mindig a helyes úton tart, és akkor is figyelmeztet, ha nem jól csukom be az ajtót, így mindig biztonságban érzem magam menet közben!”

– írta Lékai-Kiss Ramóna.

Ezek alapján nagyon megtalálta a magának való kocsit Lékai-Kiss Ramóna, hiszen eddig talán még egyetlen rossz szava sem volt róla, pedig rengeteget utazik vele, hiszen az otthona és a munkája elég messze van egymástól. Már csak az a kérdés, hogy mikor érzi majd úgy a híresség, hogy ideje újabb autóra váltani – de jó eséllyel a Hyundai akkor is ott lesz majd mellette.

Itt lehet megnézni a műsorvezető csúcsverdáját:

Itt pedig Lékai-Kiss Ramóna és a csodakocsi első találkozása látható – a videóból kiderül, hogy elképesztően halk az autó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás