promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tévés kvíz: sokan azt hiszik, hogy könnyű dolguk lesz, aztán mégis nagyot buknak - Neked vajon összejön a 10/10?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azt hiszed, hogy jól ismered az RTL és a TV2 műsorait? Teszteld magad ezzel a furfangos kvízzel, és kiderül!

1997-ben megváltozott a magyar televíziózás, ugyanis elindult az RTL Klub és a TV2, a két nagy rivális tévé, ami az utóbbi évtizedekben rengeteg szórakoztató műsort és izgalmas újítást hozott a nézőknek. Mindkét csatorna átalakult, az RTL Klubból RTL lett, de a verseny örök, és jelenleg is minden egyes nap igazi harcot vívnak azért, hogy őket válassza a közönség – sőt, esetenként még a sztárok is cserélődtek a két tévéadó között.

A nézők biztosan észrevették már, hogy sokszor direkt olyan műsorokkal készül az RTL és a TV2, amik nagyon hasonlítanak egymásra, hogy ezzel is választás elé kényszerítsék az embereket. Hol ez, hol az jön ki győztesen ebből, de az biztos, hogy a nézők szeretik a kegyeikért folytatott harcot, hiszen ennek köszönhetően kapunk egyre érdekesebb, szórakoztatóbb műsorokat.

Már csak az a kérdés, hogy vajon meg tudod mondani az adott műsorról, hogy vajon az RTL-en/RTL Klub-on, vagy a TV2-n fut/futott?

Tedd próbára magad ezzel az izgalmas kvízzel, amiben 10 tévéműsorról kell megmondanod, hogy melyik csatornán megy/ment. Készen állsz? Nehéz lesz elérned a 10/10-et:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk figyelmedbe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás