promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Laci otthagyta az RTL-t? Már a TV2 műsorában láthatjuk
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Laci átszerződött a TV2-höz?

A Vigyázat, gyerekkel vagyok! január 2-án, hétfőn indult el a TV2-n. A műsor lényege, hogy magyar hírességet szerepelnek benne a gyermekeikkel, akik mindenféle otthoni titkot fecsegnek ki a szüleikről.

A hétfői adásban az X-faktor mentora, Gáspár Laci és kisfia is szerepelni fognak, ami miatt sokan azt gyanították, hogy az énekes otthagyta az RTL-t. Gáspár Laci persze hamar megcáfolta ezt a feltételezést, állítása szerint az RTL tud róla, hogy a TV2 műsorában szerepel.

„Hálával tartozom az RTL-nek, és nem teszek olyat, amiről ők ne tudnának. A két csatorna – korrekt módon – egymás között lebeszélte a szereplésemet a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban”

- nyilatkozott a Blikk-nek Laci.

Az énekessel a Mokka hétfői adásában is beszélgettek. Iszak Eszter és Pachmann Péter arról érdeklődtek, hogy milyen érzés volt neki hét év után ismét a TV2 képernyőjén feltűnni.

Laci olyan hírességekkel együtt lesz látható a Vigyázat, gyerekkel vagyok! hétfői adásában, mint Czutor Zoltán, és Keveházi Krisztina. Érdemes lesz követni az esti adást, ugyanis az X-faktor mentora váratlan, arcpirító vallomást fog tenni. Ördög Nóra műsora a Szerencsekerék után, 21:15-től lesz látható a TV2-n.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás