promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Détár Enikőn nem stimmel valami, és ezt már többen otrombán szóvá tették
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő jövőre kerek születésnapot ünnepel.

Détár Enikő Magyarország legsokoldalúbb színésznői közé tartozik. A színpadon és a képernyőn egyformán emlékezetes alakításokat nyújt, és akkor a szinkronszerepeiről még nem is beszéltünk, pedig olyan sztároknak kölcsönzi a hangját, mint Milla Jovovich, Demi Moore, vagy éppen Salma Hayek.

A sokáig a magyar Barbra Streisandnak nevezett vörös hajú szépségről nehéz elhinni, hogy jövő februárban már a 60. születésnapját ünnepli. Alighanem sokan osztják azt a véleményt, hogy egyáltalán nem lett volna szüksége semmiféle plasztikai beavatkozásra, ő azonban pár éve bevallotta, hogy többször is kés alá feküdt.

„Voltak apró dolgok, amelyeket az évek során változtattam, de az arcomon például még nem varrtak, és ezt szeretném is megúszni, ha lehet. Merthogy egyáltalán nem biztos, hogy meg tudom vagy meg akarom ezt úszni. A kiváló kozmetikai kezeléseknek köszönhetően ma már ugyan elkerülhető a plasztika, de nincs kizárva, hogy egyszer szükségem lesz rá, és szerintem ezzel nincs semmi probléma, egyáltalán nem ciki a plasztika”

– nyilatkozta még 2018-ban a Blikknek. És a fiatalos, energikus színésznő azóta alighanem átgondolhatta a dolgot, hiszen a legfrissebb fotóin már jelentős eltérés látható a fiatalabb kori önmagához képest. Kár, hiszen ezzel sokat vesztett a karakterességéből, amit a nézők annyira ismertek és megszerettek az idők során.

A rajongói már A Konyhafőnök VIP egyik korábbi műsorában felfigyeltek arra, hogy Enikőn valami megváltozott, és bizony nem rejtették véka alá a csalódottságukat. Előbb néhányan egy kis pluszsúlyra gyanakodtak, de aztán volt, aki kimondta, amit gondolt.

„Atyaég, mi történt az Enikővel? Fel sem ismertem... Kicsit túltolta a plasztikát”

– idézte a Szeretlek, Magyarország oldal az egyik kommentelőt. Volt, aki szakértő módon hozzáfűzte, hogy alighanem botoxolásról van szó, mert eltűntek az apró mimikai ráncok is, nemcsak a mély barázdák. A legújabb Instagram-képei alapján ítélje meg ki-ki maga a helyzetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás