promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Négyen esélyesek A Nagy Ő szerepére, idén is folytatódik a sikeres párkereső
Borítókép:  TV2/A Nagy Ő - Bachelor
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mind a négy felmerült név óriási szenzáció lenne.

Bár jóképű volt és szingli, a kajakos Tóth Dáviddal nem robbant túl hangosat A Nagy Ő párkereső műsorának 4. évada 2021-ben a TV2-n. Sokan emiatt kétkedve fogadták a tavalyi, immár 5. szériát, amelyben ráadásul az 51 éves, kissé testesedő, elvált botrányhőst, Árpa Attilát állították a középpontba.

Végül a show mégis nagy meglepetést okozott, lényegében mindvégig kiemelkedő nézettséggel futott, így rögön két kérdés is felmerült a nézőkben. Vajon lesz-e folytatása 2023-ban, és ha igen, kinek a boldogságáért szoríthatnak?

„A Nagy Ő idei évadának sikere minden várakozásunkat felülmúlta. Árpa Attila és az új alkotócsapat telitalálatnak bizonyult. A műsor általános beszédtémává vált, fodrászatokban, üzletekben, társaságokban találgatták, vajon kit választ majd Attila. Ezúton szeretném bejelenteni, hogy a TV2 nézői 2023-ban sem maradnak A Nagy Ő nélkül, már keressük azt a népszerű, sikeres és legfőképp szingli hírességet, akinek a szívéért versengenek majd a szerelmet kereső jelöltek”

– jelentette be a TV2 Csoport programigazgatója, Fischer Gábor a Story magazinban, amelynek írását a SorozatWiki idézte. Az első nagy kérdés tehát eldőlt, folytatódik a párkeresés, és a felvételekre feltehetőleg újra a nyáron kerül majd sor.

Addig tehát meg kell találni az ideális jelöltet, akiért ugyanolyan lelkesedéssel szurkolhatnak a nézők, mint Árpa Attiláért. A pletykák természetesen máris megindultak, és négy név be is került a kalapba, mindegyik kisebbfajta szenzáció lenne.

„Említik Szabó András Csutit, Gabriela Spanicot, Király Lindát és a frissen szakított Pesák Ádámot is”

– idézte az nlc.hu ugyancsak a Story magazint.

A Promotions szerkesztősége is eljátszott már a gondolattal, hogy ki lehetne majd a következő Nagy Ő, és mi is Csutira tettük az elsődleges voksot, de Gabriela Spanic neve is felmerült.

A jelöltek közül alighanem a legutóbbi, Pesák Ádám a legkevésbé ismert, ám ha eláruljuk, hogy hosszú éveken át volt együtt Janza Kata színésznővel (fél éve szakítottak), akkor már az ő személye is izgalmasabbnak tűnik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás