promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csuti lesz a következő Nagy Ő? Árpa Attila után Kulcsár Edina exe hajkurászhatja a szerelmet
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csuti lehet a következő Nagy Ő.

Ahogy azt a napokban megírtuk, december 5-én, hétfőn véget ér A Nagy Ő: az utolsó adásban Árpa Attila oda fogja adni valakinek az utolsó rózsáját. Látva a műsor nézettségét, a TV2 biztos folytatni fogja jövőre is, ezért elgondolkodtunk azon, hogy kik jöhetnének szóba, ki veheti át a stafétát Tóth Dávid és Árpa Attila után.

Óriási fordulat lenne, ha a 2023-as évadban ezúttal nem egy férfi, hanem egy nő keresné a szerelmet, és van is valaki, aki önként felkínálná magát a produkciónak. Gabriela Spanic nemrég elmondta, hogy miért tekinti egy tökéletes pasinak Árpa Attilát, egyben azt is elárulta, hogy örömmel venné, ha egyszer felkérnék őt a magyarországi Nagy Ő-ben.

Ha viszont maradunk az eredeti formátumnál, akkor is van egy tuti tippünk arra, hogy ki lesz a következő Nagy Ő. Szabó András Csuti szemmel láthatóan egyre felkapottabb a TV2-nél: szerepel a Farm VIP idei évadában, a napokban visszatérő Szerencsekerék-ben is fog játszani, illetve ő lesz a TV2 vadonatúj reality-jének a műsorvezetője. A Sztárok a reptéren - (Sz)állj munkába! a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren lesz forgatva, ahol a hazai hírességek két fős csapatokban fognak dolgozni. Többek között itt fog munkát kapni Varga Viktor, Gáspár Evelin, Gáspár Bea, valamint Korda György és Balázs Klári is.

Csuti tehát egyre magabiztosabban épül be a TV2-höz, és látva, hogy mennyire nincs szerencséje a szerelemben, adná magát a dolog, hogy 2023-ban ő osztogassa a vörös rózsákat.

Miután zátornyra futott a házassága Kulcsár Edinával, összejött egy Gina nevezetű hölggyel, de románcuk nem tartott sokáig. Fél év után szakítottak, és Csuti rögtön tovább is állt, hogy egy másik nő mellett találja meg a számításait. A Jóban Rosszban egykori sztárjával, Szorcsik Vikivel a Farm VIP forgatásán ismerkedtek meg és úgy tűnt, igazi lelki társra lelt benne, aztán a szerelmük ki sem tartott még a műsor indulásáig sem. Sem Csuti, sem Viki nem nyilatkozott erről a villámkapcsolatról, de a színésznő egy hónapja egy beszédes blogbejegyzésében jegyezte le a kapcsolatokról és a férfiakhoz fűződő gondolatait

„Amikor találkozol valakivel és azt hiszed minden tökéletes, mert tényleg a szó szoros értelmében annak tűnik, majd alig kell hozzá pár hét és lehull a lepel, aztán meglátod, hogy az az ember, akit megismertél, nyomokban sem tartalmazza már azt a valakit. Nyilván sokakkal előfordult már. Én próbálom felvértezni magam az ilyenek ellen, de sajnos mivel túlságosan rajongó típus vagyok, a rossz megérzéseim ellenére is képes vagyok beleszaladni”

Szóval Csuti továbbra is szingli, és úgy tűnik, abszolút nem találja a szerelmet. De ha bejönnek a számításaink, akkor a TV2 hónapokon belül a segítségére fog sietni, és fel fogják ajánlani neki, hogy A Nagy Ő-ben próbálja meg megtalálni az igazit. Ugyan Csuti nemrég a Story magazinnak azt mondta, hogy jelenleg egyáltalán nem keres párkapcsolatot - sőt, azt sem tartja kizártnak, hogy a gyerekeivel fog megöregedni, szerelem, nélkül -, azt azért elmondta, hogy mi az ideálja: elmondása szerint egy klasszikus háziasszonytípus nem való mellé, szereti, ha egy nőnek vannak céljai, és tesz is értük.

Ti mit gondoltok? Valóban Csuti lesz a következő Nagy Ő, vagy volna más tippetek? Szavazzatok!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás