promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cicciolina a pucér fenekét villantotta egy soha nem látott, 50 éves sejtelmes fotón
Borítókép:  Velvet.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Magyarországon talán nincs is olyan ember 18 éves kor fölött, aki ne ismerné Cicciolinát, születési nevén Staller Ilona Annát. 

Sőt, az egyik olyan magyar származású hírességek közé tartozik Cicciolina, akit Európa-szerte ismerhetnek az emberek kacifántos és pajzánul izgalmas életútjának köszönhetően. Ilona fotómodell, énekesnő, színésznő és pornószínésznő is volt már, Olaszországban Elena Mercuri néven is hivatkoztak rá.

1987. és 1992. között az Olasz Köztársaság parlamenti képviselője volt, emellett számos televíziós műsorban is feltűnt közszereplő mivoltából.

Megdöbbentő, de a pornófilmes közreműködését a közéleti pályafutása alatt sem hagyta abba.

A megbotránkoztató kijelentéseiről is elhíresült Cicciolina Kőbányán született és egy igazi lázadó volt már fiatalkorában is, állítása szerint már 14 éves korában elveszítette a szüzességét. Később elterjedt róla egy - talán mindenki által ismert - pletyka, miszerint lovakkal közösült. Az ügy igazságtartalmának utánajártunk a napokban, ha érdekel a téma, kattints az alábbi cikkre.

Első felnőttfilmes munkáját egyébként 27 évesen, 1979-ben forgatta, gyümölcsöző pornós karrierjének utolsó darabját pedig 1992-ben. Olyan szakmabeli legendákkal dolgozott együtt, mint például John Holmes, Ron Jeremy, Peter North vagy Rocco Siffredi. Erotikus karrierjének harmadik házasságkötése és gyermekének születése alkalmából tett pontot a végére. 

Talán kevesen tudják, de aktívan használja 71 évesen is az Instagram oldalát. A nosztalgikus fotók mellett elképesztően csillivilli filterekkel ellátott friss képeket is közzétesz, oldalát egyébként 100 ezren követik, ami egészen combos mutatónak számít hazánkban.

A mai napon feltöltött egy kb. 50 éves fotót, ahol megcsodálhatjuk, mennyire szép is volt fiatalkorában Ilona, illetve a felvételen azért sejtelmesen megvillantja pucér fenekét is, miközben az egyik kedvenc plüssállatát szorongatja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás