promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan műsorváltozás a magyarok egyik kedvenc csatornáján, ennek sokan fognak örülni
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ismét máshogy alakulnak a hétköznap esték ezen a csatornán.

Az RTL január 2-án, hétfőn indította el az újévi műsorrendjét, ami mind ez idáig úgy nézett ki a hétköznap estéken, hogy a Fókuszt a Drága örökösök - A visszatérés új epizódjai, majd a Nyerő Páros korábbi évadának ismétlése követte. Mivel a TV2 minden nap friss műsorokkal támogatja meg a hétköznapi főműsoridejét, számítani lehetett rá, hogy a kutyát sem fogja érdekelni a Nyerő Páros ismétlése; ráadásul ez a taktika már korábban sem jött be.

Úgy látszik, hogy a magyarok egyik kedvenc csatornája is belátta, hogy ennek semmi értelme, hiszen most egy újabb műsorváltozásról döntöttek, ami már január 9-én, hétfőn - vagyis mindössze egy héttel a januári műsorrend indulása után - életbe lép.

Az RTL ugyan nem veszi le a képernyőről a Nyerő Párost, csak későbbre ütemezik át. Az esti Híradót szokás szerint a Fókusz fogja követni, majd 19:50-kor következik a Drága örökösök. 20:55-kor viszont továbbra sem egy friss műsor, hanem ugyancsak egy ismétlés lesz látható, mégpedig A mi kis falunk-ból, amit az 1. évad 1. epizódjától kezd el újra vetíteni az RTL.

Ez már egy logikusabb lépésnek tűnik, hiszen bár a pajkaszegiekről szóló széria már a 7. évadánál tart, a múltban többször is műsorra tűztek ismétléseket, amik kifejezetten jó nézettséggel futottak. Így aztán már biztos, hogy A mi kis falunk rajongói közül többen is az RTL-en fognak maradni az örökösök után, szóval nagyban eshet a Vigyázat, gyerekkel vagyok! helyezése a heti nézettségi toplistán.

A mi kis falunk 7. évada jelenleg is határozatlan idejű szüneten van, nem kizárt, hogy az RTL most egészen addig fogja sugározni az ismétlést, amíg nem térnek vissza az új epizódok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás