promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli műsorváltozás az egyik legnézettebb magyar csatornán, megint a Drága örökösök miatt borul minden
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez már tényleg követhetetlen.

Az RTL alaposan eltaktikázta magát a sok műsorváltozással. December 27-én indították el a Drága örökösök folytatását, amit azért készítettek el, hogy minél jobban ki tudják használni a méregdrágán felhúzott díszletfalut - ahol a sorozat előző részeit, illetve a Keresztanyut is forgatták -, másrészt újrázzák az örökösök egykori nézettségét, hiszen annak idején ez volt az egyik legnézettebb magyar sorozat a kereskedelmi csatornákon.

Ehhez képest csúfosan elbukott a produkció duplaepizódos nyitánya, mind a 18-49, mind pedig a 18-59-es korcsoportban is a Farm VIP döntőjét nézték többen, szóval ezt a csörtét most toronymagasan a TV2 nyerte.

Az RTL és a TV2 most egymásra licitálva próbál meg az ünnepek alatt is nagyobb nézettségre szert tenni: folyamatosan rákontráznak egymás műsorváltozásaira, amit az utolsó pillanatokban közölnek. Ezzel azonban csak saját maguknak ártanak, hiszen azzal, hogy nem tudatták jóval előre a Drága örökösök nyitóepizódja indulásának módosulását, nagyon sokan maradtak le az új rész elejéről, és ez eléggé felbosszantotta a nézőket.

Karácsony után gyakorlatilag mind az RTL, mind a TV2 hülyét csinált a saját nézőiből azért, hogy az önkényes cicaharcukban lenyomják egymást.

Az RTL most ismét egy rendkívüli műsorváltozást eszközölt a Drága örökösök-nél, ugyanis eddig úgy volt, hogy január 1-jén ismétlésként leadják mind a négy epizódot, ami a folytatásból lement, viszont mivel december 27-én rögtön két epizódot adtak le, így nem négy, hanem öt részt fognak ismételni; vagyis újra bele kell nyúlni a műsorrendbe.

Végül 55 perccel később, 12:55-kor kezdődik a Drága örökösök ismétlése, és egészen az RTL Híradó 18 órai kezdéséig fog tartani. Emiatt az aznapra betervezett filmek is máshova kerülnek: 7:15-től lesz a Pókember - Irány a Pókverzum, amit 9 órakor a Pán Péter fog követni, majd 10:50-kor A Macskanő. Az esti műsorprogramot nem érnti ez a változás, 19 órától a Maci Laci, 20:25-től pedig a Vasököl lesz látható.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás