promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL és a TV2 is hülyét csinált a nézőkből az önkényes cicaharcuk miatt
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindkét csatorna átverte a saját nézőit, óriási felháborodás lett a vége.

Egyszerűen lehetetlen már követni az RTL és a TV2 műsorfolyamát, mert az elmúlt időszakban gyakorlatilag naponta változtatták meg a műsoraik kezdési idejét és sorrendjét. Mikor kiderült, hogy az RTL december 27-én indítja el a Drága örökösök folytatását, a TV2 szinte rögtön bejelentette, hogy a két ünnep között lesz a Farm VIP elődöntője és döntője, míg a Szerencsekerék pár napig szüneteltetve lesz.

Az azonnali műsorváltozást egyébként sem szeretik a nézők, mert sokan nem is tudnak időben értesülni róla, és így könnyen lemaradhatnak kedvenc műsoruk legfrissebb adásáról. De ez szemmel láthatóan sem az RTL-t, sem a TV2-t nem érdekli, őket kizárólag a nézettségért folytatott önkényes cicaharcuk foglalkoztatja, hogy a két ünnep között is ők legyen a legnézettebb kereskedelmi csatorna az országban.

December 27-én az RTL nézői alig várták, hogy elkezdődjön a Drága örökösök - A visszatérés első epizódja, és ahogy azt be is promózták, 19:50-től várták volna a nyitányt. Ehhez képest nem sokkal 19 óra után a sorozat hivatalos közösségi oldalán azt közölték, hogy az örökösök 20 perccel később, már 19:30-kor visszatérnek Ökörapátiba, és nem is egy, hanem rögtön dupla epizóddal nyitják meg az új évadot. Mivel az utolsó utáni pillanatban közölték ezt, így biztos, hogy sokakhoz nem is jutott el az információ, és erről is árulkodik az a sok dühös komment, ami a Facebook-on olvasható.

„Még jó, hogy lemaradtam, mikor hamarabb kezdték!”

„Jó lenne időben kiírni a pontos kezdést! Sokan lemaradtak az elejéről”

„Az ismétlést mikor és hol lehet nézni? Lemaradtunk!!!!”

Nem is kellett sokat várni a TV2 válaszára, szinte percekkel később ők is azonnali műsorváltozásról döntöttek, amivel teljesen felborították az esti műsorrendjüket. A hivatalos műsorújság szerint a Farm VIP elődöntője után a Sissi - A magyarok királynéja következett volna, ehhez képest reklám nélkül a Szerencsekerék legújabb adása került a képernyőre; az a Szerencsekerék, amiről nemrég még azt mondta a csatorna, hogy a Farm VIP miatt szüneteltetve lesz.

„Ez mikor volt???”

- írta meglepődve egy kommentelő az egyik poszt alá, amit a Szerencsekerék Facebook-jára tettek ki az esti adás után, amiben Schmuck Andor is játszott.

Az esti adás végjátékába végül az a játékos jutott be, aki addig egyetlen egy helyes megfejtést nem tudott kipréselni magából, és minden pénzösszeg, amit kapott, csak egy-egy szerencsétlen pörgetésnek köszönhetően hullott az ölébe. A fődíj játékban aztán a jó betűválasztás miatt könnyedén megnyerhette volna a mesés pénznyereményt, de ahelyett, hogy gondolkodott volna, folyamatosan nagyobb és nagyobb ostobaságokat kiabált be, így aztán üres kézzel távozott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás