promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg újabb hihetetlenül pikáns vallomást tett, szüzessége elveszítésének kiteregetése után már semmin nem lepődünk meg
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harry herceg újabb titkokat osztott meg a nagyérdeművel.

Túlzás nélkül kijelenthető, hogy Harry herceg körül izzik a levegő mostanság. Óriási gyűlöletcunami zúdult rájuk a Harry & Meghan című Netflix-doku után, gyakorlatilag mindenkinek antipatikus volt a királyi szerelmespár áldozatszerepben tetszelgése.

Tovább tetézi a bajt, hogy Harry herceg botránykönyvének a megjelenése előtt állunk, és egyre több információ kerül ki a kötetből. A kötet címe Spare, magyarul Tartalék lett. Kiderült belőle például az is - mivel megosztotta a könyvében -, hogy ki vette el a szüzességét. Nem más, mint a nála évtizedekkel idősebb Liz Hurley. A szaftos történetnek alább tudsz utánaolvasni.

Ezúttal pedig a katonaságban töltött éveiről osztott meg egy pikáns, illetve egy vérfagyasztó információt. Harry herceg kb. tíz évig tartozott az amerikai hadsereg kötelékeibe 2006-tól, ebből kb. négy hónapot töltött terepen. 

A Tartalék c. kötetben megosztotta az olvasókkal, hogy amikor a Déli-sarkvidéken tartózkodott egy küldetésen, nemes egyszerűséggel lefagyott a férfiassága. Igen, ezekkel a szavakkal írta le a történetet a könyvében. 

Hogy mi szükség volt arra, hogy ezt a bizarr részletet megossza könyvében, azt csak ő tudhatja. A második információ már cseppet sem pikáns, inkább rémisztő. Amikor a hadsereggel afganisztáni bevezetésen volt, állítása szerint 25 embert ölt meg. 

A királyi család - főként Károly király - egyébként már hónapokkal ezelőtt is rettegett a könyv megjelenésétől, illetve attól is, hogy a hírek szerint egy külön fejezetben foglalkozik a személyével Harry. A kapcsolatuk nem volt mindig felhőtlen, de Károly úgy látja, mindig kiállt fiáért. A csendesebb, rivaldafénytől visszavonult élet reményében távoztak a királyi család kötelékéből Meghanék 2020-ban, viszont azóta minden megvalósult, csak az nem.

Botránysorozatot készítettek, leleplező könyvet írt Harry, és ki tudja, mi rejlik még a tarsolyukban. Úgy látszik, mindent elkövetnek azért, hogy egy Diana hercegnőhöz hasonló szerepben tetszelegjenek, azonban ez egyelőre tragikusan sül el. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás