promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg megpakolta a szépséges Liz Hurley-t? A színésznő most őszintén elmondott mindent
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A királyi csemete szüzességét egy nála idősebb nő vette el.

Harry herceg sohasem számított a brit királyi család legkifinomultabb és legtapintatosabb tagjai közé, amióta azonban egyre több részlet szivárog ki az új önéletrajzi könyvéből, úgy válik sokak számára egyre kínosabbá a személye.

A Spare című könyv (magyarul talán Tartalékosnak fordíthatnánk) a brit bulvársajtó bibliája máris, alig győzik közölni a szaftosabbnál szaftosabb részleteket. Valószínűleg sok celeb most attól retteg, nehogy ő is részesüljön pár kéretlen és lejárató mondatban a vörös hajú hercegtől.

Talán egyfajta megelőző csapást hajtott végre a gyönyörű Liz Hurley is, aki mostanában arról híres, hogy talpig fürdőruhában jelentkezik be a világ legegzotikusabb tájairól. Az 57 évesen is elképesztő formában lévő színésznő és modell köztudottan jó viszonyt ápol a kékvérűekkel (vezérképünkön Albert monacói herceg társaságában látható), így a brit királyi családot is közelről ismeri.

A szépséges, dús keblű Lizről már korábban is felröppent a pletyka, hogy az ő nevéhez fűződik a nála közel két évtizeddel fiatalabb Harry herceg szüzességének elvétele. Ez persze igen durva híresztelés, amelyet sohasem fognak a felek megerősíteni, legfeljebb megcáfolni.

Ezt tette most a Hugh Grant exbarátnőjeként elhíresült színésznő is, feltehetőleg a könyvpremier apropóján. Egyúttal azt is kijelentette – új elemként –, hogy természetesen nem ő az a ragadozó vadmacska sem, aki az együttlétük után el is fenekelte a szeplős herceget.

Harry ugyanis most felfedte, hogy az ártatlanságát 17 évesen egy idősebb nővel vesztette el, aki igen keményen bánt vele az aktust követően, és mivel Liz lehetett volna az első számú gyanúsított, rögtön érkezett is részéről a szemérmes tagadás. A herceg szerint az első szerelmes együttléte egy forgalmas pub mögött történt, ami legalább olyan igényes, mint Azahriah nyári Toi Toi vécés leszereplése a szolnoki palacsintafesztiválon.

„Gyorsan megpakoltam, utána megpaskolta a fenekemet, és utamra engedett”

– közölte Harry a részleteket, akinek az afférjáról persze hamar tudomást szerzett az apja, Károly, illetve feltehetőleg a fél udvar. Liz Hurley-vel egyébként jóban van a herceg felesége, Meghan Markle is, és ha valaki, hát ő biztosan tudja az ügyről a teljes igazságot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás