promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes: a fiatal pár titkos szobát talált új otthonában, teljesen ledöbbentek, miután beléptek a helyiségbe
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elmúlt években nagyon komolya hagyománya lett annak, hogy a TikTok-ra feltöltik a felhasználók a váratlan felfedezéseiket, amelyeket frissen vásárolt ingatlanaik rejtenek.

Hihetetlen, de a világ egyik legnépszerűbb (ha nem a legnépszerűbb) videómegosztó platformja, a TikTok szinte roskadozik az olyan tartalmaktól, amikor új szobát, titkos átjárót, rejtélyes pincéket találnak az emberek a otthonaikban. Általában arról van szó, és ez a dramaturgia is, hogy az új házba költözve olyan helyiségeket fedeznek fel, amelyeket korábban a régi tulajdonosok nem is mutattak meg nekik. 

Nem szokatlan jelenség ez, hiszen nagyon sokszor megesik az is, hogy a vásárlás előtt nem nézik meg az emberek a padlást sem, ahová költöznek, pedig nagyon sok efféle kontent is rendelkezésre áll a platformon, amely megnézése után, garantált, hogy az ingatlanvásárlás körülményeit, a csekkolnivaló helyek listáját garantáltan átírod majd. 

Volt olyan híradás a YouTube-on is, amely horrorisztikus dolgokról számolt be a padlást illetően, miután az ingatlanvásárlás után hónapokkal később felmentek. Volt olyan, hogy több tízmillió forintot érő kincseket találtak az elfeledett, ritkán látogatott helyen.

Egy texasi házaspár most olyan videót publikált, amelyben egy egészen másfajta titkos szobára bukkantak új ingatlanukban. Csak létrával tudtak felmenni a helyre, ahol viszont elképesztő látvány fogadta őket, gyönyörű kilátás nyílt a környező területekre. De mégis nagyon fura, hogy van egy ilyen szoba, amely igazán lóg csak a falon.

Sokan azt javasolták nekik a videó alatt, hogy alakítsák át hálószobává, hiszen ennél különlegesebb alvószobát kívánni sem tudnának maguknak.

(via 24.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás