promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sötét, titkos szobát talált egy férfi a könyvespolca mögött, később egy egész gigantikus birodalmat fedezett fel a saját házában, ahol még nem járt - videó
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A felfedezések kalandjait a TikTok-csatornáján is lehet követni.

Freddy Goodwall azzal foglalkozik, hogy ingatlanokat vásárol, majd újít fel, és megtalálta a felújításokat bemutató egyik legjobb közösségi médiumot a neten, a Tiktokot, ahol nagyszerűen tudja bemutatni a munkáit. Majd hatalmas népszerűségre tett szert, miután egy 500 éves ingatlanban az egyik könyvespolc hátulját megbontotta, egy sötét szobában találta magát, 

de ez még nem is volt annyira izgalmas, mert utána jött az igazi nagy felfedezés, egy egész, gigantikus alagútrendszer, ami csak arra várt, hogy felfedezzék.

Freddy Goodall pedig rengeteg videóban mutatja be a saját oldalán, hogyan járta be ezt az óriási, eddig ismeretlen helyet a háza alatt. A TikTok-on több tízmilliós megtekintésekkel bírnak a videói már. Az alagutakban Freddy rengeteg iskolás könyvet talált, amelyek még az épület azon időszakához tartoznak, amikor egy oktatási intézmény működött a falakon belül.

De nemcsak ezeket találta, hanem egy széfet is, amelyben 19. századi paírokat talált a házra vonatkozóan. Később egy bortárolót is felfedezett, illetve még több járatot, amelyek a korábbi szolgák szálláshelyeihez vezettek.

(via Daily Mail)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás