promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan pajzánkodó videói lesokkolták Harry herceget, ultrakínos pillanatokat okozott a királyi párnak
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harry herceg megtekintette Meghan Markle pikáns videóit, amelyet szinte instant meg is bánt. 

Mióta 2020-ban szakítottak a királyi család kötelékeivel, Harry és Meghan élete cseppet sem mondható csendesnek - bár állításuk szerint éppen hogy békésebb életre vágytak, a koronától távol. Decemberben debütált a Harry & Meghan című doku-sorozat a Netflixen, amely botrányos fogadtatásban részesült. A sztárpár - de főleg Meghan - szinte végig antipatikus áldozatszerepben tetszelgett a szériában.

Meghan krokodilkönnyei nem igazán hatották meg a közvéleményt, a bajt pedig Harry herceg január 10-én megjelenő Tartalék című botránykönyve is tovább tetézheti. Napvilágot látott azonban a könyvből egy felettébb pikáns és kellemetlen részlet, miszerint Harry, miután megismerkedett Meghannel, rákeresett a hölgy szexjelenteire, amelyekre a Brilliáns elmék nevezetű sorozat forgatásán került sor.

Aki nem tudná, 2011. és 2018. között tűnt fel a sorozatban a barna hajú szépség, és jó pár pikáns jelenetet forgattak le sorozatbeli párjával, akit Patrick J. Adams alakított. A hírek szerint Harrynek nem volt ínyére a felfedezés.

„Sokkterápiára lenne szükségem, hogy kitöröljem a jeleneteket a fejemből. Láttam, ahogy egy másik színésszel enyelegnek egy konferenciateremben... ilyesmit nem szabadott volna megnéznem"

- írja a könyvében Harry. 

A királyi gerlepár egyébként 2016-ban találkozott előszőr, két évvel később össze is házasodtak. A karrierjét értelemszerűen elvágta Harry megismerése és a házasság, bár Meghan viselkedését ítélve ő ezt cseppet sem bánja, hiszen vígan lubickol a Harry és a királyi család által biztosított hírnévben. Két gyermekük is született azóta, Archie és Lilibet.

Az egyik hasonló ominózus jelenetet, amely lesokkolta Harryt, alább tudod megtekinteni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás