promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli műsorváltozás: a TV2 megint szórakozik a nézőkkel
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nézők folyamatosan lemaradnak kedvenc műsoraikról, mert a TV2 az utolsó pillanatban pakolássza őket.

A magyar kereskedelmi csatornáknál mostanában az lett az új hóbort, hogy az utolsó pillanatokban azonnali műsorváltozásokról döntenek. Nemrég a Drága örökösök rajongói járták meg így, ugyanis az RTL későn szólt arról, hogy a tv-reklámokban közölt időpont helyett jóval előbb fog kezdődni az új évad nyitóepizódja, emiatt pedig többen le is maradtak róla.

De a TV2 is folyamatosan ezt csinálja: most éppen a Szerencsekerék nézőivel szúrtak ki. Mind ez idáig úgy nézett ki a csatorna esti műsorrendje, hogy a Tények Plusz után 19:50-kor vette kezdetét Kasza Tibi showműsora, amit 21:15-kor a Vigyázat, gyerekkel vagyok követett.

Január 4-én, szerdán viszont valamilyen oknál fogva 10 perccel előbb, 19:40-kor kezdődött az adás, amiről a TV2 csak az utolsó pillanatban tájékoztatta a nézőket. Sőt, a hivatalos műsorújság szerint nemcsak szerdán, de csütörtökön, és pénteken is korábban fog kezdődni a Szerencsekerék, de ez nem befolyásolja a Vigyázat, gyerekkel vagyok 21:15-ös kezdését. Január 9-én, hétfőn aztán minden visszaáll a régi kerékvágásba, ismét 19:50-től lesznek láthatók az új adások.

A Szerencsekerék legutóbbi adásában Nótár Mary volt a sztárjátékos, aki be is jutott a fődíj játékba, de nem tudta megnyerni a pénzt. Csütörtökön Zsidró Tamás mesterfodrász érkezik a stúdióba, aki csúnyán be is fog szólni Kasza Tibinek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás