promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leonardo DiCaprio összejött a világ legjobb csajával, aki ráadásul 25 évvel fiatalabb nála? Úgy hírlik, Lorenzo Lamas lányáért bolondul a színész
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azt pletykálják, hogy egy szupersztár lányával randizgat.

Az utóbbi időben rengeteget cikkeztek Leonardo DiCaprio fura randizási szokásairól, illetve arról, hogy lassan már trendként figyelhető meg, hogy a barátnőivel milyen időközönként szakít, majd már kezd is randizgatni egy újabb kiszemeltjével. A lapok akkor a bűvös 26-os számot kezdték emlegetni,nemsokkal hiszen az összehasonlítások után az jött ki, hogy DiCapriónál ez lehet a határ. 

Amúgy nem sokkal ezelőtt ért véget több éve tartó párkapcsolata Camila Morronéval.

Sok bulvárlap pedig már a szakítás pillanatában is azt kérdezte, hogyan tovább? És elég sok választ kaptak azóta, de egyelőre úgy tűnt, hogy 'Caprio még kivár. A lapok pedig természetesen minden csajozós dolgáról beszámoltak utána is.

Amióta pedig újra szingli a Titanic sztárja, egyre jobban sokasodnak a pletykák. Úgy tűnik, hogy megvan az újabb barátnő? Pár nappal ezelőtt lesifotók kerültek fel az internetre, amelyeken az látszik, hogy Leo a Magyarországon is igen ismert sztár, Lorenzo Lamas lányával randizik. Egy étteremben kapták lencsevégre a fiatalokat, az internetre pedig elég sok kép is felkerült a találkozóról. Hollywood örök agglegénye most a 23 éves Victoria Lamas-szal találkozott, aki bőven a lánya is lehetne. Victoriát és Leot úgy kapták lencsevégre, hogy az étteremből kijőve Leo visszagurult az autójával a gyönyörű színészcsemetéért.

Így néz ki Victoria Lamas:

(via FemCafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás