promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a világvége: 2025-ben geológiai katasztrófák és gigantikus lények okozzák majd a Föld vesztét a független filmes multiverzumban
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az emberiség meteorológiai eseményekkel és szörnyetegekkel próbálja megakadályozni az armageddont.

A The Asylum független filmgyártó és forgalmazó cég idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját, ezért úgy döntöttek, hogy egy Bosszúállók: Végjáték-szintű gigaprodukcióval fogják megünnepelni ezt a jubileumot, amibe a saját szörnyes filmjeik lényeit pakolták bele, hogy aztán az összeset rázúdítsák az emberiségre. Így készült el a 2025 Armageddon című ZS-kategóriás mozgóképes produktum, aminek forgatókönyvét A halottak akváriuma írója, Marc Gottlieb jegyzi, és a Halálszámláló rendezője, Michael Su készített.

A 2025 Armageddon egy másfél órás alkotás, amiben elszabadul a The Asylum-multiverzum, többek között az óriáspolip, a gyilkos cápa, és a krokoszaurusz is visszatér, hogy elhozza a világvégét. A hivatalos történetleírás szerint egy harcos idegen faj támadást indít a Föld ellen, gigantikus lények és geológiai katasztrófák segítségével akarja elpusztítani az emberiséget. A földi tudósok most kénytelenek más szörnyeket és meteorológiai eseményeket létrehozni, hogy vissza tudjanak vágni, és meg tudják menteni a bolygót.

A 2025 Armageddon már december 23-a óta elérhető online, és akik az elmúlt években szerették mondjuk A hangyák királyát, A holtak légióját, A Terminátorokat, A gyilkos cápa vs. óriáspolip-ot, a Jurassic várost, a Transmorphers-eket, vagy a Cápaviharokat, azok biztos imádni fogják ezt a filmet is, hiszen ez most összeereszti az elmúlt 25 év összes legendás szörnyét és karakterét, akárcsak a Bosszúállók: Végjáték.

A produkciónak már az előzetese is azt sugallja, hogy ez valami egetrengető baromság, amit kár lenne kihagyni. A The Asylum-filmjei bár olyanok, amilyenek, mégis hatalmas rajongótáboruk van Amerikában, éppen ezért ez a film is elsősorban a tengerentúli nézőknek készült, de bárki számára könnyedén elérhető az interneten.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás