promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzenegger összeállt Milla Jovovich-al, hogy megmentsék a karácsonyt
Borítókép:  Screen Rant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Karácsonyi háborúra készül Arnold Schwarzenegger és Milla Jovovich.

Két hollywoodi világsztárral, Arnold Schwarzeneggerrel és Milla Jovovich-al készült el a World of Tanks: Holiday Ops előzetese, amiből csak úgy árad a karácsonyi hangulat. Ez az első alkalom, hogy a két színész együtt dolgozott, és úgy tűnik, nagyon élvezték a közös munkát.

Az 5 perces videó egy csalódott kisfiúról szól, akinek az édesapját nagyon leköti a munka. A férfi éppen a két világsztárral dolgozik egy videojátékon, amikor jön a kisfiú, és egy varázslatos helyre szeretne elutazni. Az apuka nem tudja otthagyni a munkát, és a kisfiú teljesen összeomlik. Ekkor jön Milla és Arnold, és közösen teljesítik a fiúcska kívánságát, nem is akárhogy.

Ez a videó hangulatos módon vezeti fel a World of Tanks Ünnepi hadművelet-et, amiben a két világsztár is szerepel. A játékosok a garázsban futhatnak össze velük először, akik számos kihívással és küldetéssel halmozzák el a tanktulajdonosokat. Ha sikeresen veszik ezeket az akadályokat, és teljesítik a küldetéseket, speciális tankdizájnt, feliratokat, matricákat, emblémákat kaphatunk, illetve nem utolsó sorban parancsokat is.

A World of Tanks Ünnepi hadművelet valamikor 2023-ban fog érkezni, és a népszerű játékfranchise rajongói már tűkön ülve várják.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás