promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lengyel Tamás váltja Szellő Istvánt az RTL Híradóban
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szellő István és Erős Antónia helyére is más kerül.

Az idei év végén is rendkívüli szilveszteri kínálattal várják a nézőket az RTL Magyarország csatornái. Az RTL Híradó a hagyományoknak megfelelően rendhagyó szilveszteri különkiadással jelentkezik, közvetlenül a napi hírösszefoglaló után. Szellő István és Erős Antónia székét ezúttal Rainer-Micsinyei Nóra és Lengyel Tamás foglalja el, hogy a Hírcsárda szerkesztőségének álhíreivel búcsúztassák el az óévet.

Az RTL nézői már megszokhatták az elmúlt években, hogy szilveszterkor mindig különleges közreműködők éneklik el éjfélkor a Himnuszt, és ez idén sem lesz másképp. Ezúttal a nagyrészt pedagógusokból álló Kecskeméti Énekes Kör előadásában csendül fel az újév első perceiben. A KÉK 30 fős énekkarához a Miraculum gyerekkórus is csatlakozik, hogy a kecskeméti Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola dísztermében pedagógusok és diákok közösen köszöntsék a 2023-as évet.

Természetesen a filmek sem hiányozhatnak december 31-éről. Ahogy azt már korábban megírtuk, idén is lesz Bud Spencer és Terence Hill-filmmmaraton: fél 4-kor kezdődik a Kincs, ami nincs, amit a Híradó után a Különben dühbe jövünk, majd az És megint dühbe jövünk fog követni.

Idén is fergeteges showműsorral búcsúztatják az óévet és köszöntik 2023-at a NőComment! sztárjai Liptai Claudia vezényletével. Az ünnepi adás december 31-én 19 órakor kezdődik, és egészen másnap hajnalig fog tartani a megújult RTL Kettőn, de 21 és 23 óra között a Való Világ Párbaját is láthatják a nézők. december 31-én 19:00 órától másnap hajnalig a megújult RTL KETTŐ-n, miközben 21.00 és 23.00 között a Való Világ Párbaj is izgalmas perceket hoz az év utolsó óráiban.

A NőComment!-ben ezúttal olyan vendégeket fogad Liptai Claudia, mint Dobó Kata, Hadas Kriszta, Parti Nóra és Tornóczky Anita is. A zenés produkciókból sem lesz hiány: dalra fakad Járai Máté, Nótár Mary, Janza Kata, Szulák Andrea és Balázsovits Edit, de fellép a Fekete Vonat, Csonka András és Harsányi Levente is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás