promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka évzáró bulit tartott, és bosszantóan sokat költött
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A vacsora mellé gáláns ajándék járt a stábtagoknak.

Fut a szekér Majkával, az ózdi rapper idén is szenzációs évet zárt a karrierje tekintetében. Volt ugyan egy újabb összezördülése a „másik felével”, Curtisszel, és ezúttal talán végleges is a szakításuk, ám a 43 éves zenész-műsorvezető pályájában ez a szomorú epizód aligha fog végzetes törést okozni.

Az idei évet Majka és társai a fővárosi Türkiz étteremben ünnepelték meg. De nemcsak 2022-ről szólt a zenekar és a stáb bulija, hiszen egy fontos jubileumról is megemlékeztek pár napja. A rapper el is árulta az Instagram-oldalán, hogy miről volt szó:

„Évadzáró volt, és az elmúlt 10 évet éltető vacsora. Köszönjük szépen a csodálatos estét.”

Akadtak olyan rajongók, akik nemcsak a vidám arcokat nézték, de néhány nagyon érdekes dolgot is észrevettek a vacsoraasztalon. Az Insta-sztoriban volt jól látható, hogy több elegáns fekete doboz terpeszkedett a társaság előtt, rajtuk a Tag Heuer felirattal.

Ebből mindenki sejtheti, hogy értékes karórákat kapott Majka 13 segítője – de vajon mit, és legfőképpen, mennyit kóstálnak azok? Ebben a kérdésben a legilletékesebbhez, a Beszéljünk órákról nevű TikTok-csatorna gazdájához, Lakatos Zsolthoz fordultak.

„A Tag Heuer Formula 1 kvarz kronográfról azt kell tudni, hogy 43 milliméteres acéltokban érkezik, a számlapja Forma–1-es carbonfiber, feketés, szürkés, sárgás, természetesen zafírral, gumiszíjon, svájci kvarc Ronda kronográfszerkezettel. Az ára Magyarországon 777 ezer forint”

– árulta el a szakértő, vagyis Majka egy igen gáláns, 10 millió forint összértékű ajándékot pattintott oda a kollégáknak. A vacsora helyszíneként szolgáló Türkiz sem a lapos pénztárcájúaknak való, hiszen az étlapon a 7–9 ezer forintos fogások átlagosnak tekinthetők, de nem ritkák a 15–17 ezer forintos finomságok sem.

@beszeljunkorakrol Válasz @peterhormann8 részére Majka a Türkizben a 10 éves ünnepléskor 13 darab Tag Heuer doboz volt az asztalon az egyikből egy Formula 1 CAZ101AC.FT8024 kvarz kronográf került elő #órák #karóra #tagheuer #hírességekórái #majka Úristen - valmar
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás