promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális átváltozás: így néz ki 28 vaskos év után a Télapú angyalarcú gyerekszínésze - ő játszotta Tim Allen fiát a filmben
Borítókép:  ©Buena Vista Pictures film : The Santa Clause (1994)/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most Eric Lloyd, már 36 éves az angyalarcú gyermek.

Ha készítenénk egy olyan listát, amelyeken csupán azok a filmek szerepelnének, amelyekre azt a billogot tennénk, hogy a karácsony kötelezően nézős filmalkotásai, akkor szinte tutibiztos, hogy a top10-es listán nagyon jó helyezést érne el a Die Hard-sorozat, a Reszkessetek, betörők!-filmek mellett a Télapu-trilógia is, de mindenképpen szerepelne a topban legalább az első része.

Ez a film Magyarországon is kötelező darab, minden karácsonykor leadják a tévében, sőt, a kultikus karácsonyi film nemrégiben folytatást is kapott, természetesen széria formájában a Disney+ csatornán. Tim Allen pedig még mindig lehengerlő.

De vajon mi lett az 1994-ben készült film gyermek főszereplőjével, Charlie-val, azaz Eric Lloyd-dal?

Eric Lloyd immár 36 éves, és a színészkedés mellett a kreatív szcéna egyéb színterein is megmártózott, többek között a zenei világban is ismerik a nevét. 2015-ben produkciós irodát nyitott, ahol feltörekvő zenekarokat próbálnak felfedezni. Eric Lloydot amúgy kisebb szerepekben még most is láthatjuk egyes filmekben, annak ellenére, hogy karrierjének abszolút csúcsa a kilencvenes években volt. Sőt, egy apró szerep kedvéért visszatért még a Disney+-on a Télapuk című sorozatban is.

De már nehezen ismernétek rá, így néz ki most az egykori gyerekszínész, akinek bizony van egy ma is élő Instagram-oldala, így bármikor nyomon lehet követni, hogy éppen mit csinál a világban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás