promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tudtad? Bud Spencer egyszer Mikulásként pofozott fel két táskatolvajt az utcán
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Láttad már Bud Spencert Mikulásként? Ebben a videóban táskatolvajokat püföl az utcán.

Kevesen tudják Bud Spencerről, hogy tv-reklámokban is szerepelt. 2007-ben például egy olyan karácsonyi hangulatú reklámfilmben vállalt szerepet, amiben Mikulást kellett játszania.

Mindannyiunk kedvenc pofonosztója az alábbi kisfilmben jóságos Télapóként álldogál a havas utcán, mikor észreveszi, hogy két táskatolvaj megpróbál kirabolni egy idős nőt. Bud Spencer egy pillanatig sem tétovázik, azonnal a hölgy segítségére siet, és alaposan elagyabugyálja a tolvajokat. Miközben a legendás színész Mikulás-jelmezben kioszt néhány fülcsengőset, az idős asszony és az unokája tapsikolva szurkolnak neki.

Ezek után bejön a képbe a Pandoro Melegatti nevű sütemény, ami miatt az egész reklám készült. Az alábbi filmecske 9 évvel Bud Spencer halála előtt készült, ebben az időszakban már rég nem csinált közös filmeket jóbarátjával, Terence Hill-lel.

Utolsó közös produkciójuk éppen a Szeretet ünnepéhez kötődik: a Bunyó karácsonyig-ot 1994-ben mutatták be, és természetesen ez is ugyanolyan karácsonyi filmklasszikussá vált a magyarországi rajongók körében, mint a Reszkessetek betörők! vagy a Télapu.

Persze nem ez volt az első, hogy Bud Spencer Mikulást játszott: az 1980-as A seriff és az idegenek elején Télapónak öltözve osztogatott ajándékot a gyerekeknek, aztán H725 úgy gondolja, kicsit megtréfálja barátját, és lerepíti róla a sapkáját és a szakállat is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás