promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zimány Linda mellei örökre beleégnek az agyadba - sejtelmes dekoltázst dörrentett a botrányhősnő
Borítókép:  YouTube.com/PalikékVilágaByManna (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dögös szettben várja az ünnepeket Zimány Linda.

A népszerű modell és jogász a mai napig elképesztően jó formában van, követői pedig előszeretettel legeltetik bombázó alakján a szemeiket. Több mint 308 ezer rajongója van Instagramon, ahol a látszólag fényűző életének momentumait osztja meg, persze villantásokkal egyetemben. 

Linda egyébként 36 éves, és már korántsem az a lány, aki egykor volt: a férfimagazinos fotózásokat állítása szerint lecserélte terapeutára és pszichológusra. Évek óta fejleszti személyiségét, próbál egy kicsit spirituálisabb életvitelt folytatni. A nagy őt a jelek szerint egyelőre még nem találta meg, sőt, a közelmúltban több ízben panaszkodott azokról a férfiakról, akikkel randizott.

Régimódi vagyok, szeretem, ha udvarolnak nekem, szeretek sok időt együtt tölteni. A modern, elképesztően gyors világban nehezen fogadom el, aki tíz napon belül felvetette, hogy utazzunk el együtt. Nem könnyű a férfiakkal, sok esetben megközelíthetetlenek, vagy pár hét után feladják”

- közölte pár hónapja a Hot! magazinnak a szőke szépség.

Nehezményezte korábban azt is, hogy a mai férfiak nem éppen kreatívak a randevúötletek terén, hiszen például több éve nem vitték el őt múzeumba. A jelek szerint azonban Zimány a szinglilét ellenére az ünnepeket remek hangulatban várja, tegnap késő este töltött fel egy fotót Instagram oldalára, ahol a 2022-es esztendőre is reflektált.

„A 2022-es év az önfejlesztésről szólt, a 2023-as pedig a siker gyümölcsének a learatásáról fog"

- fejezte ki magát egyébként angol nyelven az egykori Miss Balaton szépségkirálynő. Van azonban még ott, ahonnan ez jött, meglehetősen jól mutat Linda a karácsonyfa árnyékában is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás