promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bochkor Gábor visszatér a képernyőre, ezen a csatornán láthatjuk újra
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas örömhírt kaptak a magyar tv-nézők: Bochkor Gábor és Markos György is visszatér a képernyőre.

Igazi sztárparádéval búcsúzhatunk a 2022-es évtől, ha szilveszterkor az ATV-re kapcsolunk. Az év utolsó napján ugyanis olyan műsorfolyammal készül a csatorna, amiért érdemes lesz megvárni az éjfélt.

December 31-én 19 órakor kezdődik majd a Géniusz szilveszti különkiadása, amiben ezúttal sztárok mérhetik össze a tudásukat. Pásztor Anna, Lovász László, és Szécsi Zoltán mellett az ATV műsorvezetői is kipróbálhatják magukat Magyarország legnehezebb kvízműsorában - név szerint Krug Emília, Szöllősi Györgyi, és Sváby András játszhat majd Gundel Takács Gáborral.

A Géniusz után visszatér a képernyőre Bochkor Gábor műsora, a #Bochkor, ami 20:25-kor fog kezdődni. A Retro Rádió reggeli műsorának házigazdája olyan hírességek társaságában fogja búcsúztatni az Óévet, mint Jakupcsek Gabriella, Risztov Éva, Csonka András, és Kabát Peti.

Ezt követően, 21:40-kor kezdődik majd az AradiVarga Show szilveszteri adása, aminek különlegessége, hogy ez lesz az a műsor, amiben Markos György humorista visszatér a színpadra. A művész 5 éve nem állt közönség előtt, de most ismét fergeteges jelenetekkel fogja szórakoztatni a nagyérdeműt. A jó hangulatról persze nem csak a műsor házigazdái - Aradi Tibor és Varga Ferenc József - fognak gondoskodni, hanem Oroszlán Szonja, Laár András, és Vida Péter is csatlakozik hozzájuk.

Ebből is látszik, hogy az ATV nagyon színes műsorfolyammal készül elbúcsúzni a 2022-es esztendőtől, szóval aki unja már Bud Spencer és Terence Hill filmjeit az RTL-en, vagy nem akarja még egyszer visszanézni a Sztárban sztár leszek! legjobb pillanatait a TV2-n, akkor érdemes lesz átkapcsolni az ATV-re.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás