promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Radikális változás lesz az egyik legnézettebb csatornán, százezrek fognak idekapcsolni csak emiatt
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Váratlanul jött a bejelentés.

A Promotions is megírta, hogy december 27-én új részekkel tér vissza a Drága örökösök az RTL-re. Bár Molnár Gusztáv az ismert okok miatt nem kapott szerepet a folytatásban, a többi szereplőt viszontláthatjuk majd.

Nem csak az RTL tűz saját gyártású műsort a képernyőre a két ünnep között, Kasza Tibi showműsora, a Szerencsekerék is velünk marad a karácsony és szilveszter közötti időszakban is. Mivel a Farm VIP addig véget fog érni, ezért jóval korábban, már 19:30-kor, a Tények Plusz után láthatjuk az új adásokat.

A Szerencsekerék természetesen az év utolsó napján sem fog hiányozni, december 31-én újfent egy szilveszteri különkiadással fog jelentkezni, amiről egyelőre nem tudni, hogy melyik magyar híresség fog benne szerepelni. A különkiadás 19:50-kor fog kezdődni, és fél 10-ig fog tartani. Azt követően a Sztárban sztár leszek! - a javából című műsort nézhetjük egészen éjfélig.

Ezzel szemben a másik legnézettebb tv-csatorna, az RTL szokás szerint Bud Spencer és Terence Hill filmekkel fog búcsúzni az Óévtől: 15:35-kor a Kincs, ami nincs lesz, 19 órakor a Különben dühbe jövünk, 21:20-kor pedig az És megint dühbe jövünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás