promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Irdatlanul beterpesztett Avril Lavigne, tiniálmaink tornacipős punkhercegnője
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kilenc hónapja tért vissza Avril Lavigne a pop-punk világába a Love Sux című albumával, most azonban egy újabb lemezzel jelenetkezett.

Ki ne hallgatott volna egy kis Sk8er Boi-t vagy Complicated-et a 2000-es években? A lányok imádták a zenéjét, a fiúk pedig fülig szerelmesek voltak belé - igazi gendersemleges punkkirálynő volt Avril Lavigne. 2013 után eltűnt kissé, hiszen súlyos Lyme-kórban szenvedett. Kiadott egy EP-t 2019-ben Head Above Water címmel, azonban nagyalbummal idén jelentkezett hosszú idő óta először. Két ismert rockzenésztől is elvált már, előbb a Sum 41 frontemberétől, Deryck Whibley-től, azután pedig a megosztó Nickelback együttes pacsirtájától, Chard Kroeger-től. Talán szakításai és válásai is inspirálták a lemez címét, amely magyar fordításban annyit tesz, hogy „A szerelem szívás".

A Love Sux-ot kedvelték a kritikusok is, hiszen visszarepített minket a lányos punk fénykorába: pörgős, ritmusos és gyors számokkal kápráztatta el Avril a hallgatókat és a rajongóit. Közreműködött a korongon többek között a jelenleg nagy népszerűségnek örvendő Machine Gun Kelly, a legendás dobos, Travis Barker, de feltűnt a Blink-182 egyik frontembere, Mark Hoppus, sőt még Yungblud is.

Hajlékony a művésznő. Forrás: Kerrang.com

Most azonban elérkezettnek látta az időt arra az énekesnő, hogy kiadja a Love Sux Deluxe, azaz az album kiegészített verzióját is. Három új dalt is hallhatnak a fanatikusok: felkerült a Yungbluddal közös számuk, az I'm a Mess is, a másik kettő nóta pedig a Mercury in Retrograde és a Pity Party. Ahogy az szokott lenni, akusztikus feldolgozások is berobbantak a lemezre, az egyik nagy slágert, a Bite Me című dalt keltették életre új köntösben, illetve a Machine Gun Kelly neve által fémjelzett Love It When You Hate Me-n túl a Bois Lie-t is átdolgozták akusztikus hangszerekkel. 

Így összességében 18 dalra hízott a Love Sux, amelyet IDE kattintva tudsz meghallgatni. Ha pedig nosztalgiáznál egyet, az alábbi számot nem hagyhatod ki.

A lemez talán legnagyobb slágere a Bite Me című nóta lett. Abba azért döbbenetes belegondolni, hogy Avril Lavigne már 38 éves, azonban még mindig elképesztően csinos és fiatalos.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás