promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tragédia: az Avatar 2 nézése közben halt meg egy ember a moziban
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az orvosok szerint a férfi halálában közrejátszhatott, hogy nagyon izgult az Avatar: A víz útja miatt.

James Cameron Avatar című filmje 2009-ben hatalmas sikert aratott, az emberek imádtak elmerülni a benne szereplő Pandora különleges, csodákkal teli világában. Sokan egymás után többször is megnézték az alkotást a moziban, annyira szerették, így nem csoda, hogy a nemrég bemutatott folytatást is elképesztően sokan várták – kritikánkból kiderül, hogy megérte várni rá, ugyanis nagyon jó lett:

Indiában is nagyon sokan voltak kíváncsiak az Avatar: A víz útja című filmre, így ott is szinte tele voltak a mozitermek. Egy Kakinada nevezetű helyen viszont szörnyű tragédia történt, ugyanis a vetítés közepén szívrohamot kapott egy férfi, aki sajnos már nem élte túl a kórházba vezető utat – az öccsével nézték az alkotást, és nagyon várták már, hogyan folytatódik Neytiri és Jake Sully története.

Az orvosok elmondták, hogy a Lakshmireddy Srinu nevű férfi tragikus halálában az is közrejátszhatott valamilyen szinten, hogy nagyon izgult az Avatar folytatása miatt, de az biztos, hogy nem konkrétan James Cameron filmje okozta a halálát, hanem leginkább a stressz, illetve a magas vérnyomás.

Sajnos nem ez az első alkalom, hogy valaki a moziban hal meg, és minden bizonnyal nem is az utolsó. Ilyen szörnyű esetek rendszeresen megesnek, és ezek általában nem a film miatt vannak, hanem különböző egészségügyi problémák miatt – ezért is érdemes rendszeresen megvizsgáltatnunk magunkat, és mérni a vérnyomásunkat, hiszen ha időben felismerjük a veszélyeket, problémákat, akkor jó eséllyel tovább élhetünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás