promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Súlyos bejelentést tett a TV2: lekerül a képernyőről a csatorna sikerműsora
Borítókép:  TV2 (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 egyik legnépszerűbb műsorától kell elbúcsúzniuk a nézőknek.

A magyar televíziós csatornák folyton újabb, izgalmasabb műsorokkal jelentkeznek, amik általában már az első adással belopják magukat a nézők szívébe. Van, hogy hetekig, hónapokig szinte minden egyes este követhetik az emberek az adott műsor eseményeit, és ahogy eljön a fináléval járó katarzis, úgy szomorodnak is el, hiszen ez egyben azt is jelenti, hogy vége – hamarosan így érezhetik magukat a botrányoktól sem mentes A Farm VIP rajongói.

A TV2 sokak bánatára bejelentette, hogy már csak pár nap, és véget ér a csatorna egyik legsikeresebb, legnézettebb műsora, A Farm VIP, amiben többek között Csuti, Szorcsik Viki, Schobert Norbika és Vajtó Lajos versenyeztek. Számtalan izgalmas, örömteli pillanat kapcsolódott már eddig is a népszerű műsorhoz, de természetesen a java még hátra van, hiszen még nem derült ki, hogy ki lesz a győztes, ki viszi haza az akár 15 milliós fődíjat.

Egy farmgyűlés keretein belül december 23-án fog kiderülni, hogy ki lesz az a 3 játékos, akik az elődöntőbe jutnak. Ezek után jön egy kisebb szünet az ünnepek miatt, majd december 27-én, 19:45-kor lesz A Farm VIP elődöntője, amit másnap szintén 19:45-től követ a nézők által már nagyon várt döntő, aminek a végén végre győztest avatnak a műsorban, és ezzel lezárul a több hete tartó kaland.

Egyszerre örömteli és sajnálatos, hogy véget ér A Farm VIP, hiszen nagyon sokan szeretik ezt a műsort, és biztos, hogy még jó ideig néznék, ha tehetnék, de egyszer minden jónak vége szakad, és ez alól ez a műsor sem kivétel. A nézettségi adatokat látva elég valószínű, hogy nem örökre kell búcsúznunk A Farm VIP-től, hiszen tényleg elégedett lehet ezzel a teljesítménnyel a TV2.

Itt lehet megtekinteni a csatorna videóját A Farm VIP-ről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás