promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg meghamisította II. Erzsébet beszédét, aljas módon próbálja bemocskolni az egykori királynőt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Harry és Meghan Markle meghamisították II. Erzsébet híres beszédét a saját sorozatukban.

December 8-án debütált a Netflixen Harry herceg és Meghan Markle közös dokumentumfilm-sorozata, ami hatalmas botrányt keltett, és rengetegen támadják. Egy magyar protokollszakértő konkrétan ízléstelennek és szánalmasnak nevezte a produkciót, a brit média pedig hazugságokon alapuló és túlzásokba eső kampányfilmként írja le, ami aljas módon próbálja meg bemocskolni a brit királyi családot.

A sorozat 3. epizódjába bevágták II. Erzsébet híres beszédét is, amit a 21. születésnapján mondott, azonban egy brit kommunikációs coach észrevette, hogy valami nem stimmel a néhai királynő beszédével, ami eredetileg így hangzott:

„Mindannyiuk előtt kijelentem, hogy egész életemet, legyen az hosszú vagy rövid, az önök és a mi nagy birodalmi családunk szolgálatának szentelem”

A Harry & Meghan-be bevágott részből viszont lényeges szavak hiányoznak, amelyeket szemmel láthatóan szándékosan távolítottak el belőle, hogy ezzel teljesen más értelmet nyerjenek az egykori uralkodó szavai. A sorozatban így hangzik ez a bizonyos mondat:

„Mindannyiuk előtt kijelentem, hogy egész életemet, legyen az hosszú vagy rövid, a mi nagy birodalmi családunk szolgálatának szentelem”

Magyarán meghamisították II. Erzsébet beszédét, és így olyan, mintha a szeptemberben elhunyt királynőt csak a családja érdekelte volna, míg a néppel nem törődött. Ez még nagyobb botrány fog okozni majd a sorozat körül, és még inkább ellenszenvessé fogja tenni Harry-t és Meghan-t.

A sorozat második 3 epizódja már elérhető a Netflixen, és minden eddiginél erősebb vádak hangzanak el benne, ugyanis a pár azt állítja benne, hogy a palota hazudik azért, hogy Vilmost és a családját védje, és ha valakiről olyan hírek kelültek a címlapokra, amik kellemetlenek, akkor a sajtó hamar előhúzott valamit Meghan Markle-vel kapcsolatban, hogy arra irányuljon a központi figyelem. A Buckingham-palota és a brit királyi család a mai napig nem kívánja kommentálni a sorozatban elhangzottakat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás