promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Izzasztó helyesírás kvíz: kened-vágod a magyar helyesírást? Bizonyítsd be egy 10/10-zel!
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Teszteld a tudásodat ezzel az izgalmas helyesírás kvízzel, amiből akár még tanulhatsz is!

Szinte mindenhol tudják, hogy a magyar nyelvnél talán nincs is nehezebb nyelv az egész világon, hiszen elképesztően sok szabályt kell betartanunk, és azok között is vannak olyanok, amiket elég nehezen lehet megmagyarázni – ráadásul a ragozással még azoknak is meggyűlik a bajuk, akiknek a magyar az anyanyelvük, szóval tényleg nem egy egyszerű dologról van szó.

Ha filmes szörnyként kéne jellemezni a magyar nyelvtant, akkor minden bizonnyal Godzilla lenne az a keménysége miatt. Nem hiába mondják azt a külföldiek, hogy szinte lehetetlen megtanulni magyarul, akár még alap szinten is – de azért bevallhatjuk magunknak, hogy néha még nekünk sem megy tökéletesen a nyelvtan, nem igaz?

Szeretnéd tudni, hogy mennyire vagy a magyar nyelvtan mestere? Ha igen, akkor van egy remek hírünk, ugyanis csináltunk neked egy kvízt, amivel tesztelheted a tudásod, ráadásul akár még tanulhatsz is egy kicsit belőle!

Az biztos, hogy nagyon nehéz lesz elérni a 10/10-et, de ha menni fog, akkor elhiheted, hogy tényleg kened-vágod a magyar nyelvtant – sok sikert:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk figyelmedbe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás