promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
100 milliárd forintba került, és ez meg is látszik az Avatar folytatásán
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre magyarul is élvezhetjük az Avatar: A víz útja utolsó előzetesét.

James Cameron a 2009-es Avatarral szinte minden rekordot megdöntött, így nem volt kérdéses, hogy folytatást kap a Na'vik nagy kalandja. Pandora csodálatos világa 13 éve mindenkit elvarázsolt (főleg 3D-ben), így a stúdió állítólag nagyjából 250 millió dollárt (vagyis körülbelül 100 milliárd forintot) dobott a rendezőhöz, hogy mesélje tovább Jake Sully és Neytiri epikus történetét.

Hosszú ideig vártak a rajongók, de december 15-én végre látható lesz a magyar mozikban az Avatar: A víz útja, ami még fantasztikusabbnak ígérkezik, mint az első rész. Most Pandora vizeit is alaposabban felfedezhetjük, James Cameron pedig ismét csúcstechnológiákat alkalmazott annak érdekében, hogy a lehető legkülönlegesebb élményben legyen részünk – látszik, hogy rengeteg pénzbe került ez a film.

A látványos, izgalmas akciójelenetek és a környezetvédelemmel kapcsolatos pozitív üzenetek mellett a család is előtérbe kerül az Avatar: A víz útja című filmben, és a színészek szerint pont ez az, ami igazán speciálissá teszi a folytatást – sőt, valaki szerint szinte lehetetlen lesz könnycseppek nélkül kibírni az alkotást, szóval felkészülhetünk egy kicsit érzelmesebb élményre.

Kijött a film utolsó előzetese, ráadásul magyar szinkronnal, és ez a rövid kedvcsináló pontosan elég ahhoz, hogy azt mondjuk, az Avatar: A víz útja kihagyhatatlan, és a lehető legnagyobb vásznon kell élvezni, hiszen jó eséllyel ez lesz az év legjobb mozis élménye.

Íme a december 15-én érkező Avatar: A víz útja szinkronizált előzetese:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás