promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
James Cameron olyat mondott az Avatar folytatásáról, ami egyből megnyugtatta az aggódó rajongókat
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy az Avatar: A víz útja nem követi el azt a hibát, amit az első rész.

2009-ben a James Cameron által írt és rendezett Avatar szinte az egész világot letarolta, ugyanis sorra döntögette a bevételi rekordokat, ráadásul az emberek imádtak elmerülni a film különleges, izgalmas, látványos világában. A Na'vik által lakott Pandora bolygón játszódó alkotásnak a stúdió szinte rögtön berendelte a folytatását, amit James Cameron egyáltalán nem sietett el, hiszen 13 évig dolgozott az Avatar: A víz útján, amit december 15-én fognak bemutatni a magyar mozik.

Amikor kijött az Avatar, többnyire pozitív kritikákat kapott, de sokan voltak, akik szerint kiszámítható és klisés volt a film, amit egyesek a Pocahontashoz hasonlítottak. James Cameron akkor elmondta, hogy egy univerzális történetet akart a vászonra álmodni, amivel mindenki tud azonosulni, de úgy tűnik, hogy most eljött az ideje a változásnak, hiszen stratégiát váltott a második résznél.

„Garantálom, hogy senki sem fogja előre látni a cselekményt. Az emberek azt utálják a legjobban, amikor megnéznek egy filmet, és azt kell mondaniuk, hogy »ó... kiszámítható«. Ez nem kiszámítható, nem gondolom. Szembeszállok bárkivel, aki képes kitalálni, hogy merre halad ez a történet”

mondta James Cameron, aki ezzel minden bizonnyal sokakat megnyugtatott.

Ezek alapján a rendező tanult az első rész hibájából, és most egy olyan filmet fog hozni nekünk, ami jóval komplexebb, meglepőbb történettel rendelkezik. Az első előzetes alapján az Avatar: A víz útja elképesztően jó lesz, szóval mindenképp érdemes adni neki egy esélyt – főleg, ha esetleg újra megnézzük a 2009-es Avatart, amit nemrég ismét elkezdtek vetíteni a magyar mozik is, ráadásul egy felújított változat várja a nézőket.

Íme a december 15-én érkező Avatar: A víz útja előzetese:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás