promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt: több közönségkedvenc műsor is lekerül a képernyőről
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Sorozatwiki beszámolt arról, hogy mikor ér véget a magyar tévénézők három nagy kedvence. 

A TV2 sugározza 19:50-től a Farm VIP 3. évadát, ezt követi 21:40-től Kasza Tibi műsora, ami az Árpa Attiláva fémjelzett Nagy Ő helyét vette át. A Konyhafőnök VIP 7. évada pedig 20 és 22:45 között kerül képernyőre, azonban nézők százezreinek bánatára hamarosan véget érnek az előbb felsorolt produkciók, és újabbak veszik át a helyüket az újévben.

A Farm VIP november 21-én indult, sokak örömére Demcsák Zsuzsa mellett Gáspár Zsolti lett a másik műsorvezető. A letagadhatatlan kémiájuk sok esetben hozott el a tévénézők számára humoros, már-már röhejes pillanatokat, így kíváncsian várjuk, az újabb évadra visszatér-e a legendás páros. A műsor nézettsége kiemelkedő, azonban december 23-án, pénteken véget ér, méghozzá 19:50-kor. Az alábbihoz hasonló jelenetek rendre megestek, Demcsák Zsuzsa outfitjét különös odafigyeléssel szokta elemezni Zsolti.

Az imént említett Konyhafőnök VIP nevezetű produkció 7. évada is a végéhez közeledik: november 7-től látható az RTL-en, és a Farm VIP-hez hasonlóan, december 23-án, pénteken ér véget este 20 órakor. A nézők úgy látszk, kiégtek a főzőműsorok hadától: hétről hétre gyengébb nézettséget produkál a műsor, még úgy is, hogy celebekkel tűzdelték tele. 

A Szerencsekérek 3. évada december 6-án indult útjára a TV2-n - írja a Sorozatwiki. Valószínűleg az ünnepi időszakra szünetelteti a csatorna, az újévben pedig ismét műsorra tűzi. Kasza Tibi vetélkedője pedig december 22-én, csütörtökön 21:20-tól lesz látható legutoljára. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás