promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyit változott a Holiday cuki Sophie-ja, aki elrabolta Cameron Diaz és Jude Law szívét
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

16 év telt el a karácsonyi romkom bemutatója óta.

Ki az, aki csak egyszer látta a Holiday című karácsonyi romantikus komédiát? Jó, biztos nincs ilyen ember a földön, mert ezt az édes mozit lehetetlen csak egyszer megnézni, és az idei ünnepek alatt is biztosan végignevetik és végigpityergik majd jó néhányan.

Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law és Jack Black jutalomjátéka lassan két évtizedes lesz, a Nancy Meyers által írt és rendezett filmet kaliforniai és angliai helyszíneken vették fel. 2006-ban mutatták be, és a 85 millió dolláros gyártási költség mellé 205 milliós bevételt tudott odatenni.

A rengeteg sztár mellett kis híján elvesztek a mellékszereplők, pedig olyan nagyságok is szerepeltek a vásznon, mint a veterán Eli Wallach, akit egyebek mellett A Jó, a Rossz és a Csúf Tucójaként szerethettünk meg, és aki a forgatás idején már a 90-et is betöltötte.

Természetesen „csak” mellékszerepet kapott Miffy Englefield is, aki a Jude Law által alakított karakter egyik kislányát, Sophie-t alakította. Ő volt a nagyobb, és ezáltal cserfesebb kiscsaj, de mindketten rögtön meghódították Cameron Diaz szívét.

Miffy/Sophie azóta felnőtt, és immár 23 éves, gyönyörű színésznő. Vagy inkább egy punk hercegnő, eléggé kifordult tehát a Holidayben játszott szerepéből, a való életben annál sokkal csintalanabb és vadócabb. Viszont máris anyuka, ami alighanem egy kicsit visszafogja a tombolását.

„Tolakodó öregemberek gyakran mondogatják, hogy annyira boldogok, amiért még mindig olyan cuki vagyok, mint a Holidayben. Tekintve, hogy néztem ki gyerekként, és most nagys*ggű asszonyként, ebbe az összehasonlításba állandóan beleborzongok”

– fejezte ki nyíltan a véleményét Miffy a hajdani szerepével kapcsolatban. Bár a forgatás idején még csak 6 esztendős volt, máig sokan felismerik (hogy csinálják vajon?), vagyis ez a szerep alighanem örök életére elkíséri.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás