promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Barátok közt Alízának szívdöglesztő idomaival búcsúzott a férfimagazin - emlékszel még Nagy Alexre?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha nézted a Barátok közt c. műsort, akkor biztosan emlékszel Nagy Alexre, a sorozat egyik szépségére.

Alex jelenleg 39 éves, 2011 márciusa és 2021 júliusa között forgatott a Barátok köztben, ahol Fekete Alíz karakterét alakította. A Földessy Margit Színjáték- és Drámastúdióját végezte el, majd pedig a Shakespeare Színiakadémiát. 18 éves korától modellmunkákat is vállalt, hiszen egy felettébb szép hölgyről van szó. Imád utazni, évente akár öt-hat országba is ellátogat, Japánban például 7 hónapot is élt.

2020-ben az RTL Klub Édesítő és Kalandozó című tévéműsorának társműsorvezetője lett, de színházi szerepekben is láthattuk őt, a Nevenincs Színház társulatának tagja volt. 2019-ben döntőtt úgy, hogy a Playboy megkeresésére készít egy merészebb fotósorozatot. A képek egyébként a férfimagazin legutolsó számában jelentek meg.

„Mindenhol az elsőre és az utolsóra emlékeznek leginkább az emberek, így annak ellenére, hogy rengeteg félelmem volt a fotózással kapcsolatban, nem mondhattam nemet"

- nyilatkozott a Blikknek a színésznő.

[[c1]]

Bár visszahúzódó lány, a felkérésnek nem tudott ellenállni, és a képek megjelenése után úgy fogalmazott, hogy büszke a végeredményre.

„Nagyon tetszenek a képek, úgy érzem, büszkén együtt tudok élni ezzel a sorozattal. A felkéréskor az motoszkált a fejemben, hogy a benzinkúton mit szólnak majd az emberek, vagy hogy a jövendőbeli férjem és gyerekeim előtt tudom-e majd vállalni a sorozoatot"

- tette hozzá Alex a bulvárlapnak. 

A bevállalós képeket IDE és IDE kattintva tudod megtekinteni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás