promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra új videója olyan kellemetlen, hogy az már fáj - Szétszedik a kommentelők Nánásiékat
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra az ünnepi hangulat helyett inkább szekunder szégyent csempészett az emberek szívébe - legalábbis a rosszindulató kommentelők szerint.

Ördög Nórát minden bizonnyal senkinek sem kell bemutatni Magyarországon, hiszen a műsorvezető már hosszú-hosszú évek óta kiemelkedő alakja a magyar televíziózásnak. Szinte megállás nélkül képernyőn van, ráadásul rengeteg egyéb projektet is dédelget, így már-már egyenesen csodának számít, hogy képes menedzselni az idejét, illetve a munka/család egyensúlyt.

Minden jel arra utal, hogy Ördög Nóra a lehető legnagyobb boldogságban él együtt a fotósként ismert férjével, Nánási Pállal, illetve a két gyermekükkel, szóval tökéletes a családi idill. Ez a most megjelent „Hógömb” című karácsonyi dal klipjéből is átjön, amiben Tóth Vera és DR BRS is közreműködött. Ugyan sok dicséretet kapott a bizonyos szempontból kellemes kis szerzemény, de mégse mindenkinek nyerte el a tetszését.

Egyes kommentelők egyenesen nevetségesnek, fájdalmasan kellemetlennek nevezik Ördög Nóráék videóját, míg mások szerint ünnepi hangulat helyett inkább szekunder szégyen költözik a hallgatók szívébe, ha véletlenül belebotlanak a „Hógömb” című zenébe – vagyis ezek alapján elég megosztó lett Nánásiék idei meglepetése, amit már több ezren megtekintettek YouTube-on.

Persze bőven akadnak olyanok is, akik szerint Ördög Nóráék klipje és zenéje maga a csoda, és biztos, hogy pörgetni fogják még az ünnepek alatt is, szóval nemcsak támadások és beszólások fogadták a videót, hanem dicséretek és támogatás is – de ez mondhatni természetes, főleg manapság.

Itt lehet megtekinteni Nánásiék, Tóth Vera és DR BRS közös klipjét, a „Hógömb”-öt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás