promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra intim fotója olyan forró, hogy serceg tőle a képernyő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra fehérneműben mutatta meg az országnak a formás testét.

Már hosszú-hosszú évek óta tündököl Ördög Nóra a televízióban, régebben az RTL Klubon, most pedig a TV2-n láthatjuk őt sikeresebbnél sikeresebb műsorokban. A híresség nemcsak a szakmai díjakat zsebeli be folyamatosan, de a visszajelzések alapján úgy tűnik, hogy a közönség is egyenesen imádja őt – és ez persze nemcsak a tehetsége miatt van, hanem a megbabonázó szépsége miatt is.

Ördög Nóra boldog házasságban él a férjével, a híres fotóssal, Nánási Pállal, akivel két közös gyermekük van és még üzleti szempontból is összekötötték az életüket. Nemrég jelent meg a műsorvezető szépségápolási termékcsaládja is a Nora Beauty, szóval ez az év is izgalmas volt számára – most pedig a követői pulzusszáma is egy kicsit megugrott, ugyanis nem akármilyen képet posztolt a csinos sztár.

Ördög Nóra mindenkit meglepett, mikor hosszú idő után kirakott magáról a közösségi oldalára egy dögös, fehérneműs fotót, amin csábosan mosolyog, és profi modelleket meghazudtoló módon pózol a kamerának – nem csoda, hogy már több ezren kedvelték a felvételt Instagramon, hiszen ritkán ilyen bevállalós a híresség.

Az intim kép nagy boldogsággal töltötte el Ördög Nóra rajongóit/hódolóit, hiszen így, fehérneműben csak a szeretett férje láthatja őt, de most mégis az egész ország megcsodálhatta a vadító látványt, ami csak tovább erősítette azt, hogy ő a világ egyik legkívánatosabb műsorvezetője – aki nem így gondolja, az nézze meg alább a fent említett felvételt, hátha annak hatására meggondolja magát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás