promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Varga Viktor csúnya balesetet szenvedett, förtelmes, amit az autójával művelt
Borítókép:  YouTube (screenshot) / Varga Viktor
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekes klipforgatásra igyekezett, amikor megtörtént a baj.

A nomád életmódot kedvelő, és nyaranta a Dunában tisztálkodó Varga Viktor is elhagyja néha a jurtáját, hogy bekapcsolódjon a modern világ vérkeringésébe. Például akkor, amikor klipforgatásra megy, bár ez legutóbb igen rosszul sült el.

A 35 éves énekes a motorháztetőjén a saját arcképét hordozó, fekete-ezüst Mustangjával igyekezett munkába. Előbb azonban tett egy kitérőt a Boldog karácsonyt mindenkinek! című klipjének szereplőiért Budapestre, és akkor történt meg a baj.

„Három napja ébren voltam a klipforgatás napján, annyit mindent kellett csinálnom, hogy egyszerűen nem fért bele, hogy aludjak. Nem szoktam bemenni a városba autóval, de ezúttal muszáj volt, mert én mentem a klipben szereplő angyalokért. Siettem, és ahogy előztem, megállt egy teherautó előttem, és azt hittem, még beférek, de már nem”

– mesélte el részletesen a történteket Viktor a Blikknek. A lap egy fotót is mellékelt az eset illusztrálására, ezen az énekes búsan guggol a sportkocsi jobb első kereke mellett, amely fölött jól látszódik a komoly húzásnyom, sőt még a karosszéria is felhasadt egy darabon. A gép itt még teljes épségében látható:

Az extravagáns celeb szerint most a kedvenc autója úgy néz ki, mintha egy T-Rexszel harcolt volna. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a vétkes sofőr járművén csupán pár karcolás keletkezett, és az énekes természetesen azonnal elismerte a felelősségét.

A klipforgatást az apró malőr nem zavarta meg, sőt alighanem ez a negatív reklám is jól jött az új számnak, amely a december 7-re tervezett debütálás helyett már három nappal korábban kikerült a YouTube-ra:  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás