promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Győzikére biztonsági őröket hívtak a színpadon, teljes döbbenet Marics Petiék koncertjén
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valódi élményekkel gazdagodtak a rajongók a legutóbbi ValMar-koncerten.

A TV2 keretein belül az Ázsia Expresszben idén Marics Peti és Valkusz Milán már megmutatta, hogy képesek előtérbe helyezni a szívet a lélekkel együtt, ha szükség van rá. A jó emberi mivoltukat mi más is bizonyította volna jobban, minthogy az előbb említett műsorban a két énekest folyamatosan megtalálták a kóborkutyák, és mint tudjuk: a kutyák megérzik a jó embereket.

De az Ázsia Expressz után is van élet, főleg ha a srácok is szerepelnek a történetben, mert a ValMar legutóbbi koncertje hihetetlen erős visszhangot csapott az internet felületén a napokban. Már az is megdöbbentően hathatott e fellépés ellátogatóira, illetve a rajongókra, amikor az első sorban meglátták Győzikét, de arra biztos senki nem számított, hogy a showman fogja magát és felrohan a színpadra.

Ezt látszólag a fiúk is teljes meglepetéssel fogadták sőt, Milán még a biztonsági őrök segítségét is kérte, hogy levezessék a magyar celebet a színpadról. De Győzikét mikor lehet ily módon eltüntetni valahonnan?

Az emberek elhitték a zebrakedvelő showman trollkodását, azonban egy színházi előadás is egyszer véget ér, és pár perc után ki is derült, hogy az egész egy jól irányzott megszervezés, és egy hatalmas bulit csaptak hárman.

Jön a következő Úristen?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás