Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ki az az angyalarcú pénztáros az Aldi Mikulásos reklámjában? Ki nem találnád, melyik magyar színésznő szolgálta ki a Télapót

Ki az az angyalarcú pénztáros az Aldi Mikulásos reklámjában? Ki nem találnád, melyik magyar színésznő szolgálta ki a Télapót

Zene, Film & Kultúra

Ki az az angyalarcú pénztáros az Aldi Mikulásos reklámjában? Ki nem találnád, melyik magyar színésznő szolgálta ki a Télapót

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 06:06

Tudod, ki szolgálta ki a laktózmentes tejeket felhalmozó Mikulást az Aldiban? Megmutatjuk.

Az ALDI Magyarországtól megszokhattuk már, hogy mind a közösségi médiás posztjaikban, mind pedig a televíziós reklámfilmjeikben valamilyen formában helyet kap a humor, amihez nyilván egy külön hangulat vagy életkedv kell, hogy értékelni tudjuk. Korábban már foglalkoztunk az Aldi reklámjaival, amikben gyakorlatilag ostobának, olvasásra és szövegértelmezésre képtelen hülyéknek állítják be a saját vásárlóikat.

Az ünnepi tv-reklám is ezt az Aldi-humort viszi tovább: az alábbi kisfilmben nem mást szolgál ki a pénztáros hölgy, mint a Mikulást. Az öreg szakállas végighalad az üzlet tömött sorain, majd beáll a kasszához, hogy felpakolja a megvásárolt termékeket. Persze nem bírja ki, hogy ne kóstolja meg a karácsonyi időszak egyik legkedveltebb csemegéjét, a bejglit, aztán feltesz a futószalagra jó néhány laktózmentes tejet.

A pénztáros hölgy értetlenül nézi a dolgot, aztán nem is kell sokat várni a Télapó magyarázatára: elmondása szerint Rudolf gyomra nagyon érzékeny, ami azért veszélyes, mert a Mikulás pont mögötte ül a szánon, és ha Rudolfra ajándékkihordás közben jönne rá a nagydolog, akkor a mindig jókedélyű és jóságos Télapó valószínűleg elkiáltana néhány keresetlen szót.

Ennek a reklámnak nyílván az a célja, hogy tudatosítsa a vásárlókban, hogy a kedvező áru és minőségi termékek a karácsonyi időszakban is könnyedén beszerezhetők, de valószínűleg sokakat érdekel az is, hogy ki az az angyalarcú, csinos pénztáros, aki kiszolgálja a Mikulást. Megtudtuk, hogy a reklámfilmben nem más magyar színésznő játszik, mint a 31 éves Pájer Alma Virág, aki 2012 és 2017 között volt a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatója, és bábszínész szakon tanult. 2017-ben került a Budapest Bábszínházhoz, de azért néha-néha filmekben is szerepet vállal. 2016-ban láthattuk őt a Halj már meg!-ben, idén pedig A Karantén Zónában.

Persze biztos sokakat érdekel az is, hogy ki játssza a Télapót: az úriembert Kajtár Róbertnek hívják, és azért volt vele könnyű dolga a sminkeseknek az Aldi reklámfilm forgatásán, mert a színész egész évben gondosan növeszti és ápolja a haját és a szakállát, hogy a karácsonyi szezonban minél jobban mutasson, ha Mikulást kell alakítania valahol.

Borítókép: Aldi Magyarország/screenshot